Je to moja nocna mora..arachnofobia....velmi sa bojim pavukov..najde sa tu niekto, kto ma tiez nejaku fobiu a napise ako s nou zije?
Fóbia....
Teda, Anicka aj Ty?...A to si mi raz slubila, ze mi s mojim problemom pomozes, ak o nom napisem..Haha..no to som teda zvedava, ako mi poradis.-)))))
Iv, ja chytim aj hada...to mi nevadi...ale pavuk.....fuj!!!!!
... ja si teraz nespominam na dalsiu prihodu, ale urcite viem, ze ich bolo veeelmi vela :D:D. Mozno keby som sem pustila svoju mamu alebo natocila video, tak by bola sranda :-). No ale teraz ma napadlo, ze minule sme mali doma takeho obrovskeho pavuka, ze to som este v zivote nevidela. Bol velky, hruby a strasne cierny. Mame v byte macku a ta ked ho zbadala, tak vyskocila, zjezila sa a zacala utekat. Moja mama, ktora sa pavukov neboji (vsak som jej dala trening :-)), tak sa chytila za hlavu a spytala sa, ze co ma robit lebo sa ho bala. Fuj, normalne mam zimomrivaky po tele. A uz si ani nepamatam, ze ako to dopadlo. Ale napada ma este jedna vec, a to ze ked som bola s malym bratrancom na pieskovisku (on sa tiez boji pavukov), a jeden po nom liezol a o bratranec chudak zacal plakat a kricat, to bol jediny okamih kedy som sa pavuka nebala a zobrala som ho a dala prec. No tak to je mozno jedna z moznosti ked by sa dalo toho zbavit. Kedy my raz budeme mat dceru alebo syna co sa sa bude bat pavukov :D:D a budeme ich musiet ochranit. Pekny vecer prajem...
baby,nezaoberam sa tym nejako zvlast,mam vaznejsie problemy...ale az pridete nato ako to liecit,tak mi dajte urcite vediet!
potesim sa!!!
Tinka, vitaj v klube..ani som to,pises nedocitala...mne vsetci tvrdia, ze v aute pavuci nie su!!!! V lete som mala tiez na dverach auta pavuka a bala som sa ze padne na mna . Tiez som prechadzala cez druhe von, ale...mala som dlhu uzku suknu,ktoru som si musela vyhrnut, to si mala vidiet. Ale pravda je, za mne to v tom momente bolo jedno, lebo cez tie dvere by som nevystupila! Ked sme mali pavuka v kupelni, prebehol po osuskach/ ciste su na polici/, tak som hned vsetky dala oprat...Neboj, nie si sama..napis este nejaku prihodu
Ahojteeeeeeee, normalne som rada, ze je tu takato tema :-))).
Ja mavam neuveritelny strach z pavukov... dokonca som tu nasla vsetko to co robim aj ja..u nas doma tiez vsetci vedia o tom a podla toho sa spravaju. Ked kricim to znaci, ze v byte je pavuk :D:D. Dokonca mam uplne hystericke zachvaty keby ho nikto nezabil alebo inym sposobom neodstranil. A keby mi priatel kupil pavuka, tak som mu uz vopred povedala, ze asi by som ho zavalila tou najtahsou a najvacsou knihou, ktoru by som doma nasla :D. Raz sa mi stalo, ze som soferovala a po bocnom okne mi zrazu liezol pavuk. To ste mali vidiet, ja som myslela, ze v tom momente naburam :-). Dorazila som na miesto a z auta som vystupovala zo strany spolujazdca :D:D a vsetci na mna pozerali ako na blazna. Neviem co sa s tym da robit, ale liecba sokom sa mi vobec nepozdava.
Ja som z toho uplne sibnuta, vsade kam idem sa obzeram ci tam nie je pavuk a to v momente keby som vedela, ze mame doma pavuka v terariu, tak by ma nikto neprinutil tam spat. Radsej by som asi celu noc vonku stravila. Je to dost zle :-/. Aj vy to mate az taketo?
Tak ten vyhadzov si viem zivo predstavit...brrrr, ked si tu tarantulu predstavim, tak sa trasiem...a nie ju mat este doma
nekupil!on len to navrhol!ale asi by sa pratal aj s tarantulou:)))