takže, pre priateľa mám na Vianoce krasne čipkové prádlo, ktoré si plánujem obliecť na Silvestra a pekne to roztočiť, tak ma napadlo, ako mu to naznačím už na Vianoce, že: dám mu malý kľúčik a na Silvestra si zámok pripnem o to prádlo, alebo ako? Nemáte nejaký nápad? mohli by ste sa aj sami inšpirovať:P diky všetkým :)
Prekvapenie - priateľ:)
dik frank:) dviha to sebavedomie:P tak ja svojho priatela milujem uz 3 roky, a som za kazdu srandu:P preco mu neurobit dobre, ze?
take zeny treba hladat....:)stastny to priatel
ja mam z new yorkeru paradne, cierne s ruzovymi kvetovanymi cipkami:) christina aguilera - nasty naughty boy - skus:P tanecna hudba je dobra, ale nech je i troska sexi:P
morandy save me a laurent wolf - no stress......... asi heh ece neivem aké ale pri týchlo sa odputam.. možno aj lady gaga:Duvidím čo vymyslím he :) len ece nové pradielko kupiť a to bude problém vrr
aku hudbu vyberas?
n - jasne ze sebavedomie najdes:) pocuj, radsej si ho priputaj o stolicku, resp. priviaz mu ruky satkami o operadlo na stolicke. ked bude totiz lezat, nic moc neuvidi:P tak do toho:)
ahoj ako to čítam tak asi to aj ja spravim svojmu nikdy som mu nerobila striptiz.. tak a máme aj puta tak pekne o postel ho priviažem a vyberiem si aj piesne a nacvičím hehe dobrý napad inak tak nech to vide len to sebavedomie treba a veľkééé fuu dufam že ho najdem v sebe
kkq, jemine, frank, dik ze ocenujete moj napad:P ideme na party, on caka tradicny sex, ale vela krat mi vravel ze strip je naj:P uz som to parkrat skusala, ale viete, nie je kde atd.. teraz je idealna prilezitost, takze idem trenovat vlnenie bokmi:D zaklad je sebavedomie a stylizacia sa do role tej dominantnejsie /v tej chvili/ a ked ho este priviazem o stolicku, vtedy by tie puta najradsej roztrhal a vrhol sa na mna:D ale ja ho tak pekne natahujeeeeeeeeeeem :P pekny Silvester vam zelam:)
keby som ja dostal taky darcek tak by ma velmi potesil:D
mne napriklad priatel kupi sam od seba pradlo.a co je na tom potesi to oboch :)