takže, pre priateľa mám na Vianoce krasne čipkové prádlo, ktoré si plánujem obliecť na Silvestra a pekne to roztočiť, tak ma napadlo, ako mu to naznačím už na Vianoce, že: dám mu malý kľúčik a na Silvestra si zámok pripnem o to prádlo, alebo ako? Nemáte nejaký nápad? mohli by ste sa aj sami inšpirovať:P diky všetkým :)
Prekvapenie - priateľ:)
ale kto tu hovori o drahych darcekoch.toto je vsak ako dacek trochu blbe.to je ako kupit si knihu a dat ju priatelovi precitat ako darcek.tiez pekne,ze?
presne tak...len to ze ta uvidi v tom krasnom spodnom pradle bude prenho darcek ...a ked mu zatancujes poriadny striptiz..neni o com..ver tomu ze bude cely bez seba...moj chalan je napriklad mimo, len ked vidi, ze mam nove spodne pradlo.. vtedy by ma zjedol...tak mas skvely napad...
kolko ludi,tolko chuti
ludia neviem o com tu tocite...ze je to divne ked si da na seba baba pradlo ako darcek...myslim ze to chalana potesi viac ako nieco ine...neviem kolko mate rokov ze takto pisete ale nie kazdy potrebuje dostavat drahe darceky viete...nie je kazdy taky materialista.. a uz som pocula nazor viacerych chalanov ze nech si baba kupi nieco pekne na seba a spolu to vyskusaju..takze neni o com..podla mna je to velmi dobry napad suns.
suns, je to dobrý nápad, mne by sa taký darček na silvestra, či aj inokedy páčil. Neviem, ale ja aj keď priateľke kupujem darček - spodné prádlo, no tak z 10 percent je to pre ňu a z 90 percent pre mňa. Neviem, o čom tí nižšie píšu. Asi Ťa nepochopili.
:D navliect na nho tangace - nerealny plan:D nie baby, ved mam prenho parfem, ale tento rok to bola bieda, nemala som napad... minuly rok som mu dala krasne videjko o nas, s fotkami a komentarmi a krasnou hudbou..odporucam:) plakal.... no a to pradlo - to mu chcem urobit take divadielko na silvestra.. tak ja len tak, ze ak bude napad, tak poradite:)
a mozno ho chce navliect aj nanho,ked je to uz jeho darcek:-)))))
mne sa to tiez zda cudne...akoze jasne, ze chalan sa potesi, ked ma baba na sebe neake pekne sexy pradielko, ale t oako keby si on kupil trenky a ty by si na neho mala hned skocit, ee dievca, ked darcek, tak by som na jeho mieste ocakavala nieco ine, a nie tamto.....alebo mu kup aj nieco ine, okrem toho, ze ty si kupila pradlo pre vas.....
dať mu darček, ktorý si kúpiš pre seba?
trošku dosť blbé