Prosím vás poraďte nejakú pastu, ktorá vybieli zuby viditeľne a po koľkých použitiach a s ktorou máte dobré skúsenosti, diky moc :)
Naj pasta na bielenie
kym budes mat zuby
Ako často sa môže používať sóda bikarbóna na bielenie, aby sa nepoškodila sklovina?
boze uplne ma sklamali tieto crest pasiky aj pasty. citam vsade ake su uzasne, uplne som sa namotala. pouzivam ich 11. den, konkretne Crest Advanced Vivid (teda nie tie najslabsie) a nevybelili mi zuby ANI O JEDEN ODTIEN !!!! neverim ze za tieto 3 dni co ich este mam pouzivat sa to zmeni. nefajcim, nepijem caj ani colu, nejem cokoladu, pouzivam ich aj s Crest Advanced Vivid zubnou pastou co by malo tiez napomoct bieleniu a NIC :((( zbytocne vyhodene peniaze a o bolesti uz ani nehovorim. moja skusenost :(
Najlepsie Crest 3D White Advanced Vivid a Crest Baking Soda and Peroxide.
-odkaz odstránený-
mimi323, ty mas kolko tych nickov?
No bieli už po prvom použití, no a po ďalších použitiach samozrejme viac. Bieli zuby do ich prirodzenej farby, čistí ich od povlaku z kávy, cigariet... Nečakaj,že budeš mať zuby snehobiele, jak holywoodska hviezda, na to je bielenie u zubára, resp. čistenie u hygieničky. Tie pasty z drogériek nestoja za nič, zatial je táto najlepšia, čo som mala.