Prosím vás poraďte nejakú pastu, ktorá vybieli zuby viditeľne a po koľkých použitiach a s ktorou máte dobré skúsenosti, diky moc :)
Naj pasta na bielenie
Super je táto pasta, používam ju cez tri mesiace a ide to poznať.
www.zdravie.sk
@ewinna ahoj:-) Som tu dlhší čas nebola a včera som tak premýšľala, že by som ti mala napísať ako si svoj problém vyriešila a či ti pasta, ktorú si si kúpila pomáha a vyhovuje, hm? Som sa zamyslela, že je trošku blbé a nefér odo mňa, že som sa ti taký dlhí čas neozvala a keď neodpíšeš tak to pochopím..Ale snáď napíšeš a budeme v kontakte naďalej :-)
Freatfun viem si uplne predstavit ako si frflal, lebo nieco podobne sa odohralo aj v nasej rodine. Nie, ze by bol stastny, ze sa staram a ze kupujem do domacnosti veci a on sa este stazoval, ze naco som to kupovala a bla, bla, bla. Otras niekedy s vami chlapmi. Teraz si ale tiez vychvaluje vsetko, co som pokupila. Viaceri mu povedali, ze ma krajsie zuby a ze vyzera teraz lepsie. Tak mu hned ego stuplo :-):-)
Ked prisla zena za mnou s tym, ze kupila zase nejake nove zubne pasty tak som len krutil hlavou, lebo predtym som bol zastancom toho, ze ziadna zubna pasta nevie vybielit zuby..teraz som uz trosku zmenil nazor aj ked stale si myslim, ze uplne vybielit nevie ale my sme spolu boli aj na bieleni a teraz si umyvame takymito pastami zuby a udrzuje sa nam belost..stale ich mame rovnako biele ako ked sme odisli z kliniky, kde nam ich bielili...myslim, ze iba v takomto pripade sa vam oplati pouzivat bieliace zubne pasty..
Smradlavy tchor
Vieš čo, dlho som rozmýšľala či ti vôbec odpísať, lebo na takéto stupidné komentáre neodpisujem, ale nedalo mi to. Mohol si si to nechať pre seba. Normálny rozumný človek by takéto niečo nenapísal. Ale neriešim radšej. Neviem z čoho si vydedukoval že mi to muž kúpil, ale nevadí. Snáď aspoň ty máš z toho radosť že si tu uťahuješ z druhých ľudí. Alebo je to len tvoja závisť že ty si nedostal do čižmy nič?
Arm and Hammer -Advance White Extreme Whitening
Samozrejme, aj tu prisiel tento predajca s tou jeho reklamou. Ludia, pozor na tieto AFFILIATE WEBY ako napr tie kuponyzdarma . sk. Su to triky na nevedomych...za kazdy klik im to zaraba, takze na to v ziadnom pripade neklikajte. Pridavaju to do kazdej diskusie, napriklad aj tu: www.zdravie.sk
@ewinna zase si robite reklamu? ved to davate uz takmer do kazdej diskusie a vsetky tie prispevky su uplne na jedno kopyto :D jasne, pasta za 5 eur vybieli zuby, no uz len to tak :D
Rolleta-podľa mňa tvojmu chlapovi nechutil sex tak ti kúpil pastu no a čo????? A tiež ten sprchový gél-to isté. Asi mu to nerobilo dobre, tak to vyriešil po svojom.
Baby mne to sem nedá nenapísať, ja som sa musela tak smiať keď som sa zobudila včera ráno a mala som v čižmách od mikuláša zubnú pastu a sprchový gél, to ma tak dostalo :D :D Neviem čo mi tým chcel niečo "mikuláš" povedať, ale každopádne aspoň nemusím kupovať :-) Ale prekvapilo, nechce mi kaziť zuby sladkosťami, tak to radšej takto poriešil, he :D :D