Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ZAJTRA-STRES-Stretko

netusim:)

ja mam cez vikend stretko s chalanom z netu tiez... tu je pisane, ze podat ruku, predstavit sa a dat pusu... a to ako znova sa predstavit ked uz vieme z netu svoje mena? ci uz aj meno a plus priezvisko mu mam povedat, atke predstavenie? a ked by som si isla sadnut k nemu najskor do auta, tak asi len pozdravit, nie?...ty koki, ja mam stres...

haankaa

ahojteeeee....bolo snim uzasnee super fantastickyyy vyborneeee perfektne.... uz aby sme boli v pondelok spolu cely den .. :) diky ludia za prispevky

lea

no ja som sa s takym plejbojom stretla a len som mu ruku podala, tak bol prekvapeny. ani po stretku, ked som vystupila z auta, som ho len pozdravila, a bol zo mna hotovy, ze som taka nedobytna, tak hned zacal vyvolavat. lebo hovoril, ze mnohe baby uz na prvom rande idu do postele, co ja osobne nechapem

[zruseny8]

caw podobne otazky som mala aj ja. no ja ti poviem ako moje prebiehalo. stretli sme sa pri istom nakupnom centre, na privitanie sme sa pobozkali predstavili, a isli sa prejst..kecali, kecali, boli sa napapat niekde a tak skoncil den