Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.
Rodina ano/nie
hmmmmmmm ja fakt nemám slov na to čo si napísala. ak raz aj ty budeš schopná vynosiť, porodiť a vychovať tri deti ako mrvulka tak možno potom budeš mať právo jej takto argumentovať. len by ma zaujímalo ako by si reagovala keby teba napríklad opustil chlap lebo nebudeš môcť mať deti.
tinka228 ja dochodok poberat nebudem, kedze nezijem na Slovensku. Keby si bola chytra, poslala by si decka do zahranicia, aby nemuseli "na nas" zarabat na Slovensku.
didi, ved zeny maju deti na to, aby s nimi mohli trcat 3 roky doma, samozrejme, clovek si zvykne na to, ze nemusi stracat nervy v robote, tak potom rychlo uzobrat chlapa o dalsie dieta. A mas postarane o 6 rocnu dovolenku. Okrem toho este dostavas prachy od statu...Zaujimalo by ma, keby tieto zenske zili v nie tak krasne socialne orientovanom state, ale nedostavali by ani halier a neplatena materska dovolenka by bola 6 tyzdnov, ci by mali tri decka, ako tu mrvulka. Ked ju chlap kopne do zadku, pojde sa past alebo sa necha bit a ostane s nim, ked uz sto rokov nikde nerobila a zivi ju len chlap.
ja všetkým vám, ktoré tu trepete o tom ako nám maminám štát platí a vy chúďatá musíte chodiť do práce želám, aby vám štát nedal dôchodok. kto si myslíte, že bude robiť na váš dôchodok NAŠE deti. tak tu netrepte kraviny. toto ma fakt vytočilo. je len málo ľudí čo si doklážu za svoj produktívny vek zarobiť toľko aby nepotrebovali v dôchodku od štátu ani korunu.
Ja sa tu nemienim s nikym hadat, ale ako si dlho vydata mrvulka, ked si dovolis mi pisat, ze ja pisem debiliny? Moji rodicia su manzelmi 55 rokov a maju harmonicke manzelstvo. Mnoho mudrosti ma naucila mamka. Si asi na nizsej rozumovej urovni a tvoj mozocek nevie pojat koncept v prvom rade manzelka, v druhom matka. Tu mas, hodim ti to na lopate: ked sa rozhodnem mat deti, bude to pre mojho manzela, nie preto, ze mnou behaju hormony a chcem deti, je jedno s kym, ale chcem deti. Deti maju vyplynut zo vztahu, nie naopak...Vzdy tu bol najprv muz, nas vztah, ktory si treba udrziavat aj ked su deti. Nechcem byt opicia matka a zabudnut na to, ze som aj niecia zena a milenka. Ked to takto robis ty, necudovala by som sa, ze medzi tymi tvojimi tromi detmi si tvoj manzel odbehuje k inej...Mozes mat aj osem deti, ale asi si si vela knih o partnerstve neprecitala, vies len utierat prdelky. Toto zvladaju aj Ciganky. Ked mas narobene tri deti, ako vies, ze muz je s tebou kvoli tebe, nie kvoli detom? Neviem, preco strasis v tomto pokeci, ty zasluzila matka (Toto oslovenie sluzi ako nadavka, uz ti vysvetlujem vsetko, aby si nemala blbe kometare, kedze tipujem, ze nemas ziadne vzdelanie podla toho, co pises a nevies pisat o inom ako o deckach. Nudne).
ja som si na ihrisku nikdy veru neposedela stale beham za malym
ja deti namám rada. možno také v perinke, ale už 3 ročné nemám rada.
bývam oproti ihrisku a ten vreskot mi leze na nervy. nemôžem ani otvoriť okno. prečo tak revú a nevedia byť tichšie. a futbal hrajú zásadne na tráve, nie na ihrisku. celá je vyšlapaná. a ak ich upozorní niekto, ešte na pani kričia: buď ticho ! A to majú 12 rokov. fuj!
-
V našom vchode su štyri rodiny s detmi. sto krát za deň idú von-domov-von-domov, výťah ide bez prestania.
-
Mamičky vyženú deti von a oddychuju doma.
-
A k tej materskej. Na tom ihrisku celé ale celé dni sedia mamičky s detmi.
vynesú si jedlo, pitie, kavú a klebetia, čítajú, smejú sa. to je dovolenka. Tak čo sa sťažujete na materskú. Ja idem do práce, oni sa už združujú, idem z prace a oni ešte na lavičkách sa smeú, čítajú. Ešte si donesú aj kempingové stoličky. Ja idem do druhej práce a oni ešte furt vonku. A ešte si ma ja obzerajú a cítim, ako ohovárajú. Ja makám ako kôň a keď si môžem dovoliť kúpiť auto, alebo ísť na dovolenku, alebo niečo do bytu, tak obzerajú a ohovárajú, vraj "tá sa má".
alica to ze sa deti posmievaju inym detom to tu bolo vzdy to nie je ziadna novinka
ja s rene súhlasím. dnešné deti sú bezcitné, drzé a kruté. pamatám si ako sa v škole posmievali ak mal niekto okuiare, ostávali mu uši. Mám v okolí postihnutého 12 ročného chlapca, to by ste mali vidieť ako sa k nemu správajú. posmievajú sa mu, pokrikjú na neho. Samozrejme, ak tam nemajú rodičov. A ak ten chlapček ide po ulici/ kríva /, tak ho napodobňujú a pokrikujú. Viete si predstaviť čo musí prežívať. Ale ak idú tie isté deti po ulici s rodičmi sú ticho. Len na toho chudáka pozerajú a obzerajú sa za ním. Mama im vždy trhne rukou a povie " nepozeraj sa na neho". Tak čo je to za vychovu!!! Myslia si, že majú doma dobré a milé dieťa.Namiesto aby mu vysvetlili, že za to nemôže, že je chorý, že sa mu nesmú posmievať, tak povedia nepozeraj sa. Veru milé mamičky, neviete, čo doma máte !!!!
1xy len pre tvoju info, mam 29 rokov a vazim 54 kg. a mam krasne a ingeligetne dieta, obliekam sa uplne normalne, chodim do prace a hadaju mi tak 18 rokov.
a to co ste tu pisali ze zena ma byt doma s deckom kym chodi na zs to je strasna blbost. dieta je cez den v skole, po skole ma zaujmove kruzky, uci sa a chodi von s kamaratmi. hodinka dve denne s rodicmi je pre take deti viac nez dost. dieta sa vychovava hlavne kym je male.
a pre tych co si myslia ze byt doma a starat sa o deti je dovolenka, poviem vam ze v praci sice makam ale z celodennej starostlivosti o moje hyperaktivne dieta som bola ovela utahanejsia.