Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

tinka228

no náš drobec má len 16 mesiacov. je to hrozné šidlo. rada by som mala už aj druhé, ale ešte nás čaká menšia prerábka v byte a s malinkým bábätkom by to bolo ťažšie.

tinka228

to máš super, že si môžeš takto odskočiť do práce. ja síce nemôžem, ale mám prísľub, že ma počkajú.

tinka228

ako si sa ty mohla s láskou starať o to malinké keď tu toto píšeš. chúďa malé. chvalabohu, že už nie je v tvojej opatere.

mrvulka

tinka 228,od druhého dieťaťa som šla do práce od dvoch rokov.Teraz chcem byť tiež do troch rokov doma,ale idem sem tam pomôcť kolegynke či už založiť výsledky,pobehať po zdrav.poisťovniach,a proste čo treba.