Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

......

čítala som tvoj príspevok na tému samovražda.Chceš tým povedať že keby ti niekto rozprával o samovražde ako o úniku pred problémom kľudne by si mu ju doporučil bez toho aby si mu poradil alebo ho od nej odhovoril?

fgf

co si mam predstavovat pod "uzivaj si detstvo"? nemozem si pomoct, ale vidim v tom len chlastanie s kamosmi a promiskuitne spravanie, tak sa radsej venujem inym veciam. dd nenapisal som, ze som filozoficky vysoko vzdelany, len ze som filozoficky zamerany, tzn. bavi ma filozofovanie a planujem sa tym v buducnosti zaoberat. a keby som nahodou chcel dieta a nemohol by som ho mat, tak radsej potom ziadne ako adoptovane. bolo by to pre mna cudne vychovavat niekoho, co nema moju krv. mimochodom, este tu neprispel ziaden muz, zaujimalo by ma ako to u nich prislo s vekom.

wowo1

Uplne ta chapem ze ta nelaka,mat rodinu.Bola som taka ista, deti som brala ako parazitov.Dnes si chem deti adoptovat.Pochopila som to ze deti ako take a ich svet ti dava ovela viac ako praca prachy a kariera.Ale na to treba mat nad 35 rokov.potom to pochopis aj ty

dd

jaaj, sladkych 17 :)..mna uz zaujima vazne len jedna vec..ako si sa v 17rokoch dopracoval k tomu, ze sa pokladas za vysoko filozoficky vzdelaneho?to si taky sikovny, ze si uz vystudoval nejaku filozoficku fakultu :)?ak ano, moja poklona..potom si asi genialne dieta a potomstvo by si tu mal zanechat, aby sme tu mali viac takych genialnych :). (ostatne mi je z Tvojho veku jasne..prepac..)

22222254

si este decko..potrebuješ dospieť aj ja som mala takéto obdobie, ale kedže už mam 27 rokov mam na to úplne iný nazor

marcela78

fgf nechapem o co ti ide v tejto teme....a prajem ti aby si nezazila opak ze budes tuzit po dietati a nebude ti dopriane...vela stastia

ivja

a ešte - užívaj si svoje detstvo, aby si mal ako dospelý na čo spomínať - hlavne ber život z tej krajšej stránky.

pjosa

uf, ked mas 17, tak naco sa nad tym zamyslas? Ked budes mat 28 rokov, ako ja, tak pochopis... teraz si uzivaj, pokial mozes, nikam sa neponahlat a s mierou. A na zakladanie casu mas este 10 rokov casu.

ivja

Moje zlaté:))) a ja sa tu tak rozohňujem. Vieš, máš málo skúseností na takúto debatu.Môžeš len niečo konštatovaťa, mať názor, ale ešte nie si partner na takúto debatu.