Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.
Rodina ano/nie
...a ešte ma napadlo, že 1xy, fgf je vlastne filozof...no zbohom...
z prispevku 1xy trci prehnana servilnost
Filozof, aj mňa to napadlo...
filozof a ako si na to prišiel?
na okraj..fgf je vlastne 1xy..takze sa necudujte
a teraz k fgf: tiež som mala v 17 takéto myšlienky. nechcela som dokonca ani chlapa. dnes mám 28, som šťastne vydatá a mám krásneho syna. takže si myslím, že u teba normálne prebieha puberta.
aj keď mne tiež nebola lenuliatko veľmi sympatická tak toto si fakt nezaslúži. ja som tiež na materskej a tiež si sem rada zájdem takmer každý deň. a čo je na tom? o malého je postarané, domácnosť je v poriadku a ani manžel nie je hladný
chudacik 17 rocny, zmietany v burke hormonov a vo "filozofii bludov"..zamienas si skutocnu filozofiu so svojimi subjektivnymi negativnymi pocitmi, ktore vydavas za vseobecne platnu realitu
1xy, je to jeho vec...ale načo je dobrá takáto téma?! Iba ak na provokáciu, že?:)
A čo sa týka Lenuliatka, tak to od teba nebolo fér...
hej vysedavam.som doma a moja mala spi vies take male deticky spia vela neda snimi este tak pofilozofovat a pokecat ako s niektorymi.a travim vela casu pri pc upravovanim fotiek kedze sa tomu venujem.a som aj tym padom na nete.ale neboj sedim hned oproti jej postielke v kresle a strazim ju :)nemaj boj.moja dcera neumrie od hladu.majte sa.