-Tati, tati! Rusové jsou tady!
-Co? Co? Tak jim řekni, že hned přijdeme, ař počkají!
Smiesne momenty, hlasky, trapasy
inko :DDDDDD
Mne sa dačo podobné stalo ked som prišla zo školy domov u nás sa skoro celá rodina,všetci v čiernom,mamka úplne hotová s plačom mi hovorí"dedko zomrel"Ako som si to vtedy neuvedomila vlastne že čo sa deje,začala som sa tam gúľať od smiechu(musel to byť dajaký skrat)oči tam zatváram a ešte nakoniec ako keby toho nebolo dosť som so smiechom povedala"To si robíš prdel teraz":DDDDDViem že z takého sa smiať nemá ale vtedy ...no nemohla som,pritom ma mrzelo čo sa stalo
Môjmu spolužiakovi nejde dejepis,nechápe poznámkam,čo nám diktuje učiteľka a minule ho vyvolala odpovedať,on nič nevedel a ked sa ho spýtala prečo sa neučil,tak jej povedal"Pani učiteľka,ja by som sa naučil ale ja nie som schopný sa naučiť":D :D :D
ty si nezapinas nohavice, ci ako tomu rozumiet?
Mne sa raz stal dost husty trapas :-D Bolo to v dobu ked sme sa prestahovali z bytu do domu a po prvej noci v novom dome z unovaný nevyspaný som ráno vstaval do práce, ale kedže som ešte nevedel ako asi dlho mi bude trvat cesta na zastavku som si privstal skorej a ponahlal sa. A zrejme ešte rozozpatý som spravil niečo velmi trápne. Na počudovanie som to zistil až pri zástavke ked som si chcel zapálit cigaretu. Tak šmátram do vrecka a zistím že to vrecko mám voláke divne pozrel som na seba a iba som si povedal preboha to čo???? a začal som sa smiat. Lebo totižto ja som mal nohavice oblečene naopak predok som mal v zadu, a to som mal jediné stastie že tam ešte nikto na zastávke nestál lebo som si to rýchlo tam musel prezliect :-)
no vies ja som si to vsimla az v autobuse, kde som si vsimla ze pan vedla mna dost uprene na mna hladi, ty kono vtedy mi ostalo tak teplo, ze som urcite k tomu bola urcite cervena ako paradajka a zvysok cesty som mala ruky prekrizene cez prsia, tak na ten trapas vzivote nezabudnem a ani nechcem vediet kto vsetko si to vsimli a spat mi isiel az o hodinu, ale no ja zienka sikovnica, som si kupila pod to biele tielecko, ale aj tak som utekala domov
angela...nahodou...do druhe ti kvitujem :))
dva najnovsie trapasy
vcera som isla celu cestu domov v bluzke naopak a minule som si pod bielu bluzku zabudla dat podprsenku, no vtedy mi do smiechu moc nebolo
asi ste nemali moc radi tých nebožtíkov :)
tak toto je dobre...lebo aj ja som mal vacsinou vybuchy smiechu na pohreboch...potom som uz radsej nechodil...ale nastastie ma nevyhodili maros :D
maroš :DDD
toto nie :D
tak keĎ sme pri tých pohreboch, ja som tiež raz mala taký záchvat smiechu na jednom, a čo len ja..celý kostol... bol totižto pokazený organ a ako náhrada poslužili tie klasické klávesy... a počas prijímania organista asi niečo iné zmačkol, začali hrať také tie smiešne melódie, viete, čo už sú tam prednastavené a nahrané, také fidlikance :D