-Tati, tati! Rusové jsou tady!
-Co? Co? Tak jim řekni, že hned přijdeme, ař počkají!
Smiesne momenty, hlasky, trapasy
:D :D
Chlapík, by sa rád miloval so ženou v čo najvyššom štádiu tehotenstva.
Jeho kamarát stretne tehotnú ženu, ktorej navrhne,že keď sa vyspí s jeho kamarátom, tak dostane za to zaplatené. Žena rozmýšľa a odpovie:
"Dobre, peniaze sa mi hodia, veď dieťa je na ceste."
A pristúpi na to. Stretnú sa, a idú rovno na vec. Chlapík sa ale asi 15 minút špára v jej vagíne. Ženu to začne znervóznovať a tak sa ho pýta:
"Čo to robíš, veď sme sa mali milovať?"
"Počkaj, najprv mu musím nastaviť zadoček!"
raz ked som isla po meste.mala som kratku suknu oblecenu a bola zapnuta na uzkych blbo drziacich gombikoch.asi viete co sa stalo.praskli mi a skna sa mi trochu vyzliekla ze mi bolo vydno aj gatky.trapas.
A ešte sa mi raz stalo, že som omylom vliezla z plaveckého tréningu do pánskych spŕch... :D ale nikto sa tam našťastie nesprchoval.
Keď som bola raz v obchode, a potrebovala som tašku, tak som sa tej predavačky, čo tam bola opýtala, že koľko stojí tá (neviem koľko to bolo) dvadsaťkorunová taška....... Pozerala na mňa ako na brzdu... až potom na trklo...že koľko stojí.
Raz som odovzdal ulohu uloženu na diskete a v ten moment som urobil tu osudnu chybu,ktorá bola pre mna velkým trapasom..na diskete miesto mnou vytvoreného textu boli nahé fotky prirodzenia mojho bratra...Profesor si ma zavolal do kabinetu a pytal sa ma co to má znamenat..a ja som scervenal,protože som myslel,že som vzal z domu tu spravnu disketu..v zápetí prišla jeho manželka,ktorej všetko povedl,po chvilke prišiel další profesor,kterému sa tiez pochvalil,co našiel na mojej diskete... Som zvedavý,kedy na to zabudne... No a P.S.:tento profesor je akurat taka ta drbna po škole,takže teraz už to vie asi celý učitelský zbor a ja som za toho nejvatšíeho magora,uchyláka,neviem,ako to nazvat
Našu profesorku geografie raz na jednej akcii volali študenti, aby sa šla s nimi odfotiť... a ona s nadšením povedala: Dáme grupák? :D
Príde bača na salaš, zhasne svetlo, a salaša nikde :D :D :D