po akom čase zistí gynekológ že som tehotná?

vretenicka

Ty si riadne blba, preco sa do teba urobil, ked neberies hak? Ja som nadrzana ako opica, mam na to chut xkrat denne, ale bez antikoncepcie aby sa do mna spravil, to teda nie. Ano, je mozne, ze si tehotna. kravicka. Len sa furt rodia neplanovane deti, lebo mamicka si potrebovala zasukat naplno.

lili44444

ahojte chcela by som sa spýtať či môžem byť tehotná ak som v posledné dni menštruácie už to bolo len špinenie mala nechránený styk a priatel sa spravil do mna. týžden po skončení menzesu sa mi zväčšili prwia, bolia ma po každom jedle ma páli zása a je mi na zvracanie môžu sa objaviť tak skoro príznaky?dakujem

ivka 11

ja by som sa chcela spýtať: mala som príznaky tehotenstva, mala som kŕče, točila sa mi hlava, mala som závrate a bolo mi na vracanie. ale dostala som menštruáciu. ale tu sa často píše, že sa dá krvácať aj počas tehotenstva. a ak si spravím test počas "akože menštruácie", bude výsledok pravdivý?

vikinka02

no ja som mala tiež pocit, akoby som to mala každú chvílu dostať. ale bolo mi divne a test vysiel pozitivny. tak držím palčeky =))

otazka

baby dakujem vam za podporu, dnes si pojdem kupit test a ked do soboty nedostanem tak si ho spravim. a urcite vam dam vediet ako to dopadlo! sa citim akoby som kazdu chviu mala dostat

tinka228

otázka sprav si test. ja tiež keď som otehotnela, tak som mala kŕče ako pred menzesom, preto som si ani ja nechcela robiť hneď test lebo som si myslela, že idem dostať menzes každú chvíľu. no ale neprichádzal tak som si spravila test a boli tam dve čiarky. ak sa bojíš sklamania tak si ho urob keď budete spolu s partnerom, ak by bol negatívny budete na smutnú správu dvaja. veľmi ti však držím palce, aby si si našla vytúžené dve čiarky a mala tak najkrajší darček pod stromček. a daj nám vedieť ako si dopadla.

hmmmmmm

otazka - mne meskala menzes, a priznaky? okrem toho ze to vyzeralo ako priznaky PMS (opuchnute prsia, bolesti v podbrusku) som bola strasne unavena. tak mi to uz nedalo a kupila som si dva testy. a boli pozitivne :) drzim palceky

otazka

ja uz som aj bola odhodlana ze si ho spravim ale moj drahy ma stopol, ze este radsej pockame...len mi to je vsetko divne lebo na 28 dne cyklu som bola u gynek a ten ze budem mat problem otehotniet, mne najviac tval cyklus 36 dni ale teraz je to uz strasne moc a este okrem tych krcov mi nic neni, tak neviem co si mysliet

klokan

neboj, sprav si ten test, ja ked som otehotnela, bola som bez priznakov...ale kamaratka ked otehotnela mala tiez take bolesti v podbrusku ako keby mala dostat...