ahoj, priateľ prišiel po troch mesiacoch zo zahraničia, a prvé, čo spravil bolo, že sa mi zahryzol do krku...strašne to bolelo...-ostal mi nakrku poriadny cucflek***-ktorý bolí a štíoe..., myslíte, že sa mi nič nemôže stať????(keďže cucflek**...je akási krvná zrazenina)...je to veľmi bolestivé..a na dotyk ani nevravím,,,a ešte mi poraďte kočky...čo na ten cucflek zaberia, aby zmizol, čo najskôr.....aj vás tak bolel krk po cucfleku??? je to príšerné..a to štípanie ani nevravím...tí chlapi sú nenormálni...zakúsil sa mi do krku..ako niejaký upír
Priateľ mi spravil bolestivý cucflek***-poraďte mi
na cucfleky pozor poznám dievku čo s cucflekov na prsiach mala cysty neskôr nadory museli jej vyoperovat prsníky mladá žena trauma na celý život pre blbosť
na cucfleky pozor poznám dievku čo s cucflekov na prsiach mala cysty neskôr nadory museli jej vyoperovat prsníky mladá žena trauma na celý život pre blbosť
Studene zuzi cievy a spomali cirkulaciu. Po skonceni krvacania sa odporuca skor teple, na zysenie cirkulacie a tak lepsiemu prekrveniu miesta zrazeniny.
Modriny pomozu odstranit rozne proteolyticke(bielkovinne)m enzymi. Historicky si boxeri na vyhojenie modrin brali vytazok z ananasu, bromelain. davka 2x2000 GDU
Dnes su aj lepsie, fibrinolyticke enzymi ako napr nattokinase, lubrokinase a ciastocne aj serrapeptase.
Davky su vo fibrinolytickych jednotkach a odporucene si najmenej 3x2000 FU intenzivne.
AHojte :) ak chcete aby vám nejaký cucflek čo najrýchlajšie zmizol tak si naň prikladajte niečo studené :)
No vies,na tomto fore sa clovek stretava s roznymi ludmi a nie vsetci prijmu nazor inych alebo "poucenie-vysvetlenie".Ked je raz hlava tvrda...
delphia, dakujem za ozrejmenie, konečne niekto kto zareaguje a ma normalny argument a neohana sa cvrkanim do bavlnky ale vysvetli...nie každy vieme všetko na 100% a ja som mala vedomie, že je to nebezpečné, ved na to je forum aby sme sa naučili aj niečo nove, nie?...
bobika nebezpecne to nie je. ide vlastne o zakrvacanie do koze sposobene podtakom. sanim doslo k prestupeniu krvi cez stenu ciev do takaniva a presvita to cez povrch pokozky. v principe ide o modrinu.
Ja za to nemozem,ze pisete take kraviny