Prosím o pomoc. nedávno som čítala, že posd stromček by sa nemali dávať darčeky tipu= ponožky, papuče, oblečenie a nedajbože slipy.
Prosím o pomoc pri výbere darčeka pre môjho partnera. Čo by chlapov potešilo a mala by to byť nejaká blbosť?
Pri otázke čo by sa mu páčilo, mi odpovie že pohoda. No a ja by som chcela môjho 42 ročného priateľa potešiť a prekvapiť.
Vianočné šialenstvo
ˇAno aby si vedela aj ja nemám peňazí na mercedes neviem akého typu, no predstav si opäť tie isté darčeky,papuče, ešte od minulého roka má nové v skrini, trenky- tie moje ani nenosí a to som mu kúpila kvalitné,
Potrebujem nejakú blbosť počuť. Proste neviem akú, len aby to bolo niečo výnimočné.
toto som o vianočných darčekoch čítala aj ja. A len som sa pousmiala. a čo by som mala kúpiť pod stromček manželovi? mercedes ML 500, ktorý sa mu tak páči? alebo nejakú blbosť len tak? keďže doma obraciame každú korunku (onedlho euro)neostáva mi nič iné len kúpiť to, čo potrebuje. a tak sme to robili aj pred tým, než sme spolu len chodili. myslím si, že sa nemám za čo hambiť. proste na to nemám, aby som kupovala zbytočnosti alebo si plnila sny po vianočným stromčekom. vieš čo sme si kúpili na naše prvé vianoce v spoločnej domácnosti? zimné pneumatiky na naše auto. vianoce sú pre mňa vtedy, keď sme všetci spolu, zdraví a šťastní.