Prosím o pomoc. nedávno som čítala, že posd stromček by sa nemali dávať darčeky tipu= ponožky, papuče, oblečenie a nedajbože slipy.
Prosím o pomoc pri výbere darčeka pre môjho partnera. Čo by chlapov potešilo a mala by to byť nejaká blbosť?
Pri otázke čo by sa mu páčilo, mi odpovie že pohoda. No a ja by som chcela môjho 42 ročného priateľa potešiť a prekvapiť.
Vianočné šialenstvo
ja som napriklad dostala krasny frote uterak s vysitym mojim menom
Ahoj, ja si myslím, že aj taký obyčajný praktický darček sa dá niečim osobným ozvláštniť. Napr. mu môžeš kúpiť župan a k tomu vyrobiť poukážku na špeciálnu masáž od Teba, alebo niečo podobné
Nejako ani neviem. Ťukať do PC?
Alebo niečo z elektriky?
Ja vlastne ani neviem.
A ak ho nepoužíva?
No tak čo nejaké drobnosti?
EUR peňaženka nie je to orechové, on vôbec nenosí peňaženku. Má vrecká a už teraz mu tam hrkocú drobné, nehovoriac ešte o eurách.
Ešte nejaký nápad.
presne tak... ja mam sice iba 18... a moj priatel ma 28 ale ja neviem co mu kupit.. takisto ani on mne.. :) a tiež túži... po nejakom auticku... ako z obrazku... no to mu ťažko splním.. a taktiež aj teraz premýšľam.. samozrejme že mu tie slipy nekupim, ani ponožky.. :) ale asi nejaké papuče.. také plyšové... ak viete co mam na mysli, take ako plyšové hracky vyzerajú.-- ale v tescu som videla v tvare zvieracej laby.. takze.. tak.. a tiez nejaký sveter... taky pekný, plus kozmetiku... a tak :) a kedže 25. den po vianociach máme 2 roky co sme spolu... takže ešte plus aj nejaká drobnosť.. k výročiu... ale čo? to neviem, :(