prosim o rady,ako sa zbavit neziaduceho tuku na bruchu...velmi tuzim po tehlickach urobim cokolvek preto....bola by som rada keby niekdo poradil postup..da sa take nieco stihnut do troch mesiacov?myslim prirodzenou cestou bez proteinov a kulturistickych vybaveni=)
ako na tehličky?
jaj..ty myslis ten stroj ktory tam 5minut vyprava ako sa mas chytit postavit a co mas stlacit...ten co ked to pustis tak to hulaka na celu lekaren?:)tak to ee..moj bracho bol na tom a ja som si povedala ze tak toto ee..:)
ved hej hej.... ja to tak myslim :) ved neboj... ak vydrzis, nebudes sa chciet behu potom zbavit a stane sa sucastou tvojho kazdeho dna.. :)
no ja nevjem pre mna 10 min je maximum,ale ked som pravidelne behavala tak sa to zvysovala raz aj 20 min.teraz len zacinam
no..... 10 minut :) aj to je nieco... a po case vydrzis aj viac uvidis :) ako nechcela som ta sklamat.. zacinaj s takymto casom, ale potom zvacsuj :) lebo chudnutie nebude efektivne :)
tehla:ja tjez chcem teraz do skoly prist krajsia chudsia,chem kazdy den behawat myslis ze je to dobry napad?tak po 10 min
no.... ono to byva v lekarnach taky pristroj na meranie tlaku, hmotnosti, vysky... plati sa u nas 10Sk, a proste sa tam postavis na to, das ruku to tlakomera, potom chytis take dve rucky, odmeria ti to tukovy index, vytlaci ti listo, a ides domov :D
nebola som sa dat odmerat..to je mi trapne...ale myslim ze ho je dost...a za to meranie sa ako plati alebo co?
no ale.. ked som to prestala udrziavat, hned to zmizlo no...
a tak.. bola si si odmerat? mozno ho nemas vela :) toho tuku :)
na plavanie sa koli postve neodhodlam:)
fuuu...mesiac?to si dobra..ja viem ze to nie je dobre ale naozaj potrebujem cim skor....a otazka ma to vobec zmysel cvicit ked mam ten tuk tam...co ak sa len zvacsia ale aj tak ich nebude vidno....to nechcem...:(