prosim o rady,ako sa zbavit neziaduceho tuku na bruchu...velmi tuzim po tehlickach urobim cokolvek preto....bola by som rada keby niekdo poradil postup..da sa take nieco stihnut do troch mesiacov?myslim prirodzenou cestou bez proteinov a kulturistickych vybaveni=)
ako na tehličky?
kajkaa prosim ta aky je ten cvik na brusko?ja by som s tym mojim uz mala tiez nieco zacat robit, ale hlavne aby to stalo za to:)
babiky..inak jedna rada pokial chcete mat tehlicky na brusku tak nestaci len robit brusaky , treba sa trosku aj viac hybat a cvicit take cviky kde sa vysoko zdvihaju nohy.pretoze vtedy pracuju aj brusne svaly a ide aj kilecka dole:)a mam aj velmi dobry cvik ,ktory trva par minutiek a je to este lepsie ako 100 brusakov naraz :)
zabicka 1611 wueeeeyy:)tak paraadaa sa mozmee niak skontaktoovaat :))lebo uz som si povedala reku marec zacina a leto je tu co nevidiet a casu nieje nikdy dost :)
AWojtee baabeenkyy:))) ste niektora zaregistrowana na pokeci?? ze by sme spolu zacali niakyy plaanik a do leetaa budemee vo formicke :))
cawte ludia...taks a ozyvam po dlhej dobe....oddnes zacinam cvicit..dve hodky na biku a brusaky vellla
no tak dakujem za istotu:)ja som sa bala ze to hulaka:)tak pojdem ale asi az neskor...dalsi rok:)
hehe presne ten :D tak chod nan do mesta v kt. ta nepoznaju :D a sak on hulaka iba to ze postavte sa, chytte sa.... a tak :D nepovie nahlas kolko vazis a tak :D