Čo po styku s...

Príspevok v téme: Čo po styku s...
eva17

Ahojte.Poradte mi prosim.Mam 17r a s priatelom by sme chceli zacat sex.zit.Obaja sme sa zhodli ze kondomy nie a tak budem nieco brat ja.No vyskytla sa u mna otazka-co s ejakulatom po styku?Ist potom hned pod sprchu-mohlo by to chalana urazit.Alebo to vytecie von samo-zas asi nehygienicke.Alebo sa to do mna vsaje?A neskodi to ked to ostane dnu?Precitala som uz cosi ale o tomto som sa nikde nedozvedela.Poradt prosim zo skusenosti.dik

lienka8b

nie je to nič nepríjemné,stčí ti aj hyg. vreckovka.môžeš si to kľudne porozotierať po stehnách,je to hrozne vzrušujúce len neutekaj hned z postielky preč,sex naplno je super mám rada semeno je kráásne lepkavé.

jaja

Skúste vlhčené obrúsky.Aj detské.Zostante v postielke a nech ťa on vyčistí.Je to strašne imtímne a niekto by s tým mohol mať problém.Na čo hneď sprcha.Tá až potom.A zas toho ejakulátu není až tak veľa,že by ti to stekalo po stehnách.

aida

ale kym pridem do sprchy,tak to budem mat po celych stehnach.koniec romantiky xi xi
a poradte,kde s kondomom.to bude musiet pocas niekto z nas bezat s nim..vlastne kde kos alebo splachnut??a potom spet do poslietky?

jofo

kocky prepacte,ze vam tu leziem len ze ste zabudli na jedno.ak nemam sex povedzme tyzden a ani sa neukojim sam tak mavam ejekulatu dost ale ak mam sex povedzme tri dni po sebe a dokonca viac "cisel",tak na ten treti den uz so mna tolko nevyjde.ale inak pouzivam ochranu.

andra

Ahoj eva!Ak to chcete prežívať naplno tak to tak aj musí byť a potom pomôže fakt iba sprcha.Ale môže byť spoločná!!!potom sa muž nemusí cítiť zle.

beat

to ako toto vazne?mam 16 a este som s chalanom nic nemala ale tato tema me zaujala.ja ani nemyslela ze je to u chalana toho...tolko ze by to potom so mna vytekalo nejak dlhsie brrr.to fakt asi nic len prezervativ.