Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

fakt to pomáha?:)

miro.83

sara13:
Pred treninkom by som nedaval ziadne ovocie cukrove a vsetko co zvysuje inzulin, pretoze zvysena hladina sposobuje to ze sa clovek citi strasne unaveny a dokonca sa mu chce spat. Okrem toho okolo 15:00 sa mozes kludne najest ako hovorila xnusoba kuracie prsia s ryzou neni spatny napad. V tom co si napisala ze zjes ti chybaju celkovo bielkoviny a treba jest castejsie minimalne 5 krat za den najme stravu bohatu na komplexne sacharidy a bielkoviny. 2 krat za den jest vedie k jojo efektu pozor na to.

sara13

vies ja tymto sposobom nechudnem, nejako tak zijem. stale mam od 43 - az 47kg, nikdy som nemala problem s vahou. len tym ze velmi vela cvicim a poznam svoje telo, ze mi pred cvicenim nerobi dobre ho zatazit, tak som sa naucila takto nejako malo jest a hlavne pretoze chodim neskoro domov tak neviem ako tu veceru zosynchronizovat

xnusoba

no skus miesto cestovin maso kuracie alebo hovadzie + ryza + salat... prepac ale ty nemas ist cvicit ked pocitujes hlad, a dat si jabko, mas sa riadne plnohodnotne najest mas mat bielkoviny sachry a malo tukov, treba si uvedomit ze ked mas mat poriadny trening ( neviem aky si mala na mysli co trenujes ) potrebujes za tu hodinku co to spalit a co spalujes ked si nic nejedla? telo si robi z toho mala zasoby....

schudla som 5,5 kg

sara
podla mna toto je najpelsi sposob ako sa dostat k obezite...strasnesi spomaljes metabolizmus tym ze jes len 2 krat denne...
ja som schudla napriklad 5,5 kila a to tym ze jem 4-5 krat denne..a zatial ani necvicim...
zachvilku budes podla mna zoslabnuta alebo nejaka chora...

a kolko si uz schudla tymto ,,nemoznym,, sposobom?

sara13

xnusoba ja viem ze to nieje zrovna spravne ale mna ten cestovinovy salat zasyti tak akurat a ked zacinam pocitovat hlad tak uz idem akurat cvicit, tak si dam niekedy jablko to mi da aku taku energiu a poc cviceni ten drink ma aj nejake proteiny a doplna aj nejake mineraly

xnusoba

sara to jes o pol 12 a potom nic? z coho mas energiu na trening? kde su bielkoviny?
dve hodiny pred treningom sa mozes najest ak das prsia a ryzu so zeleninou urcite ti zle nebude a po treningu to chce doplnit sachry takze banan alebo jabko a samo ze proteiny ( ak je ten prasok co si zarabas protas je to ok )

schudla som 5,5 kg

ahoj sara,
viem ze ches radu od mira ale ja by som ti tiez nieco chcela napisat kedze chudnem a uspesne...to jes iba 2 krat denne plus ten drink?

sara13

miro.83 co poradis mne, opisem ti moj den, rano ranajky o 8.00 tmavy rohlik so syrom alebo sojovou natierkou plus zelenina, obed o 11.30 polievka a 99% mavam cestovinu so zeleninou, olivy a balazamik ocot, potom vacsinou uz nic lebo idem na 17.00 cvicit a mne vzdy vyjde jedlo do krku skoncim s cvicenim o 18.30 idem domov, nezp ridem domov je 19.45 tak potom uz velmi nechcem jest lebo okolo 22.00 ide, spat, niekedy si zarobim ako sa vratim vecer taky drink z prasku. postupujem spravne alebo nie? rada si vypocujem tvoje rady