chcem ist do sex shopu, ale sa hanbim. ako to tam vyzera? nemam nic riesit a proste ist? dik :)
sex shop
V sexshope to vyzerá ako v normálnej predajni, akurát tam nájdeš erotický tovar. Doby devatdesiatych rokov sú dávno preč, nie sú to žiadne tmavé kutice. Navyše ťa na predajni nikto neodsudzuje - či si kupuješ kondóm, xxl vibrátor alebo bdsm. V dnešnej dobe je to normálne...Ak rada nakupuješ online, skús -odkaz odstránený- - velký výber, vlastné značky, dobré ceny...alebo ruzovy slon, len ten je drahsi...
sksus si kupit online, ak ti vadi dorucenie domov mozes dat do zasiekovne. ja mam rad www.růžovýslon.eu
Superlove.sk je podvodná firma. Tvária sa síce že sú ok, ale nie je to pravda. Je to falošné.
do klasickych obchodv nechodim, ale sexeshopy mam rada, nakupujem tam pravidelne
skus si pozriet na tomto webe superlove.sk
tak tam nechod a vyber si na webe
niektore sexshopy posielaju baliky ako sukromne osoby, takže sa nemusiš bat, žeby si sa na pošte hanbila. :) Čo si chceš kupit?
ked objednavate v sexshope, tak sa potom nehabite, ked vam balik doručuju? Lebo ja by som sa asi veelmi hanbila. Vy nie?
ludia, čo si najčastejšie objednavate zo sexshopu?