sex shop

WEWERKA565

minule som si objdnavala balik na superlove a prišlo mi to ako balik od sukromnej osoby. Takže som sa hanbit nemusela :)

alicazazrak

nakupovala som iba raz a to v eshope superlove a domov mi to prišlo ako baliček od sukromnej osoby. A som rada, inak by som sa asi trochu hanbila pred kurierom :)

tekvicka-micka

mne trvalo velmi dlhom kym som si kupila prvu intimnu hračku . DO klasickeho obchodu som sa bala ist, tak som nakupovala na eshope. POdla mna je to ovela lepšie ako klasicky obchod, tam by som sa hanbila

zuzulienka9

ked sa hanbite ist priamo do sex shopu a kupit si TO osobne, tak skuste eshop proste online sexshop ... ja mam oblubeny superlove a tam si mozem objednat cokolvek, nikto ma nevidi, nesudi a mozem skusit cokolvek

erwgrty

co je na tom na hanbenie sa ?ja som bola nedavno kupit si tam puta a ziadna hanba..nabuduce aj vibrator tak kupit pojdem preco ne .

ewitkaaa

preco sa hambis? ved ta predavacka co tam pracuje to berie normalne, ve na co ine by sa do sexshopu chodilo? :-) Este by som povedala, ze v nasich sexshopoch sa snazia ti aj poradit, co v beznom obchode ani tak nevidiet, skor tie zazerajuce predavacky, co ta zabijaju pohladom. No bud naber odvahu a chod tam, ved je to normalne, alebo ak odvahu nenajdes, na nete je koooopec sexshopov, takze mas z coho vyberat:-)