chcem ist do sex shopu, ale sa hanbim. ako to tam vyzera? nemam nic riesit a proste ist? dik :)
sex shop
minule som si objdnavala balik na superlove a prišlo mi to ako balik od sukromnej osoby. Takže som sa hanbit nemusela :)
tiež nakupujem na sex eshope. SOm velmi hanbliva a nemam odvahu ist si niečo kupit do klasikeho sexshopu
nakupovala som iba raz a to v eshope superlove a domov mi to prišlo ako baliček od sukromnej osoby. A som rada, inak by som sa asi trochu hanbila pred kurierom :)
podla mna je najlepšie superlove. Baliček mi chodi ako od sukromnej osoby a minule som mala kondomy naviac.
ked sa hanbite ist priamo do sex shopu a kupit si TO osobne, tak skuste eshop proste online sexshop ... ja mam oblubeny superlove a tam si mozem objednat cokolvek, nikto ma nevidi, nesudi a mozem skusit cokolvek
co je na tom na hanbenie sa ?ja som bola nedavno kupit si tam puta a ziadna hanba..nabuduce aj vibrator tak kupit pojdem preco ne .
preco sa hambis? ved ta predavacka co tam pracuje to berie normalne, ve na co ine by sa do sexshopu chodilo? :-) Este by som povedala, ze v nasich sexshopoch sa snazia ti aj poradit, co v beznom obchode ani tak nevidiet, skor tie zazerajuce predavacky, co ta zabijaju pohladom. No bud naber odvahu a chod tam, ved je to normalne, alebo ak odvahu nenajdes, na nete je koooopec sexshopov, takze mas z coho vyberat:-)