stacionárny bicykel

vivien

neprislo mi to vtipne,ale nevadi. Nepisem tu len svoje vymysly. Moju myslienku potvrdil aj profesionalny sportovec z mojho okolia, ktory sa sportu venuje od malicka..

Kludne mozes dalej prispievat, ja som chcela len vyjadrit svoj nazor, nie utocit na niekoho. Pekny den

vivien

jasne, ze to zoberiem osobne, ked napises, ci som z planety Zem. Ja nemam potrebu utocit v akychkolvek diskusiach a som cuduj-sa-svete chapava. Ale aj tak neverim vsetkym "vedeckym" podlozeniam, hlavne ked vidim, ze v skutocnosti to nie je vzdy tak. Nezhadzujem odbornikov a expertov, ale ked to stale omielame, tak zrejme na tom nieco bude. Alebo ze by sa to vsetky tie omielajuce baby niekde len naucili?

vivien

ako prepac, ja som uplne normalna... a poznam spustu bab, ktore schudnu predovsetkym z hornej casti a s dolnou sa morduju dlhsi cas. Kazdy organizmus je iny a zmeny reaguje inak, nemusi byt hned z inej planety...

vivien

ak clovek chudne vsade rovnako, ako je mozne, ze napr. u mna pri chudnuti rychlejsie chudnem z hornej ako dolnej casti tela? mne akosi nepride, ze sa chudne rovnomerne

vivien

ked tak nad tym rozmyslam...na stacionari sa predovsetkym sedi, takze sa zadne svalstvo nezatazuje, sedenim sa da schudnut zo zadku? trosku nelogicke, nie? ak, tak sa spevnia hlavne stehna :) toto je moj nazor

suzikar

milos prosim ta mohol by si mi poradit?je dosiahnutelny moj ciel zhodit 8 cm zo stehien z mojej najkritickejsej zony a to hned pod zadkom?ake cviky su na to dobre?stravu som upravila a vdaka nej sa mi podarilo obvod znizit...dakujem velmi pekne