Ahojte baby, a je to tu chcela by som pod stromček stacionárny bicykel, myslíte si že mohol by mi pomôcť schudnúť zo zadku a stehien, lebo je to už pomaly hrôza sa na seba pozerať, všetkým radám budem len rada
stacionárny bicykel
jasne, ze to zoberiem osobne, ked napises, ci som z planety Zem. Ja nemam potrebu utocit v akychkolvek diskusiach a som cuduj-sa-svete chapava. Ale aj tak neverim vsetkym "vedeckym" podlozeniam, hlavne ked vidim, ze v skutocnosti to nie je vzdy tak. Nezhadzujem odbornikov a expertov, ale ked to stale omielame, tak zrejme na tom nieco bude. Alebo ze by sa to vsetky tie omielajuce baby niekde len naucili?
bike je super vec, pomoze, ak si z neho samozrejme po prvom pouziti nespravis "otroka"
inac aj u mna to islo tak ze tvar, brucho, zadok a stehna posledne som si vsimla.....
milos prosim ta mohol by si mi poradit?je dosiahnutelny moj ciel zhodit 8 cm zo stehien z mojej najkritickejsej zony a to hned pod zadkom?ake cviky su na to dobre?stravu som upravila a vdaka nej sa mi podarilo obvod znizit...dakujem velmi pekne
ked uz sa mi nepodari z nich schudnut tak aspon spevnit :(