Ahojte kocky, nedari sa mi pridat prispevok do konkretnej temy,tak sa vopred ospravedlnujem, ze sa tato tema rozobera kde kade v roznych temach. Caka ma operacia, ktoru uz vy mate davno za sebou, tesim sa na to,ale zaroven mam obavy, ci ta velkost je presne ta spravna...mam 168/70,s vyraznejsimi bokmi 105cm ,tak si chcem hrudnik symetrizovat....doktor mi navrhol 400ml,ale este si to s nim idem prekonzultovat a definitivne ujasnit...predsa len uz mate coto za sebou a nejake tie ml v oku a v odhade... myslite ze je to dost? nie je to malo?? Ale moc si narvat nejake 500ml nechcem, este nemam dieta. Dakujem za nazor
400ml silikony
ved ano kaca, ja som netvrdila, ze nie...ale ja ked som bola na opke, mne to chirurg povedal, že pod žlazu je to drahšie a to že som neopomenula preto, lebo tam ide iný typ implantatu je preto lebo som si nie ista, je to už 4 roky a odvtedy sa mohlo aj cosi zmenit...
bobika, ja sa nejdem hadat, ale to, co si napisala sa mi nezda, ale ked na tom trvas...najlepsie vedia baby v teme silikonove prsia...:-) a tie ti potvrdia, to co som napisala ja, ze cena zavisi od typu implantatu
kaca ty vies, ja viem...
preboha, cena vobec nezavisi od toho, ci idu implantaty pod sval alebo pod zlazu...nezavisi ani od velkosti implantatov, ale zavisi od typu, teda od toho, ci si das gulate alebo anatomicke (tvar kvapky - prirodzenejsi). anatomicke su drahsie
asi ano, ale najlepšie je opýtat sa priamo na konzultácii, tam možeš ist aj skor...mna vyšli pred 4 rokmi na 54 tisíc a dala som si ich robit v BB v Novamede u Dr. Červena. Hlavne si vyber dobrého operatéra, aj ked pojdeš viac km od bydliska ale stojí to za to.
ahaaaa,no tak to musim pockat rok...??? a ja ze uz v lete do plaviek bodem o.k....ale dobre je to ze dalsie babo uz neplanujem tak mi to vydrzi:)))a kolko ta stali...
a tina aj ja mám 35 a tomu ver že ti to zdvihne sebavedomie....
ano tina, ja ich mam už 4 roky, teraz som s nimi kojila ale len 1 mesiac ale nie kvoli implantatom ale nemala som mliečko...ja mam 400ml pod sval a bez komplikácií, teraz mi trošku poklesli a preto ma mrzí, že som s nimi nepočkala po druhom babatku. Tina ale na operaciu možeš ist az po roku od ukončenia kojenia, vieš?
dakujem bobika,je to moj sen uz dlho...ale teraz o tom uvazujem realne uz aj koruny mam...mam 35 a 3 deti akurat musim pockat kym odstavim kojenie...dvihne mi to sebavedomie...ked mozem-ty ich mas?a neboli ziadne komplikacie?