400ml silikony

Príspevok v téme: 400ml silikony
bambulka18

Ahojte kocky, nedari sa mi pridat prispevok do konkretnej temy,tak sa vopred ospravedlnujem, ze sa tato tema rozobera kde kade v roznych temach. Caka ma operacia, ktoru uz vy mate davno za sebou, tesim sa na to,ale zaroven mam obavy, ci ta velkost je presne ta spravna...mam 168/70,s vyraznejsimi bokmi 105cm ,tak si chcem hrudnik symetrizovat....doktor mi navrhol 400ml,ale este si to s nim idem prekonzultovat a definitivne ujasnit...predsa len uz mate coto za sebou a nejake tie ml v oku a v odhade... myslite ze je to dost? nie je to malo?? Ale moc si narvat nejake 500ml nechcem, este nemam dieta. Dakujem za nazor

bobika 1

tona boli to dost tie pod sval ale dá sa to vydržat a sú krajšie aspon podla mna, a vkladane pod žlazu rýchlejšie poklesnú a ešte je tam doležitév akom stave máš svoje prsia, ak ich máš velmi ovisnute, da ti ich pod žlazu aspon mne to takto vysvetloval chirurg. Jazvy nevidno, ja mam pod pazuchou a rozdiel v cene medzi nimi je cca 20.000,- drahsie sú pod žlazu...

tina2

no,deti uz mam,ale radsej by som brala to co je menej bolestive(mam strach z bolesti boli to velmi?) a vyzera prirodzenejsie su velmi vidno jazvy?...a to bude aj rozdiel v cene?Viem vela otazok naraz.Dakujem

bobika 1

no velký, pod sval ti vyzerajú prirodzenejšie a ak ešte nemáš deti a plánuješ su vhodné, lebo nemajú vplyv na kojenie, vačšinou sa vkladaju cez pazuchu a je to bolestivejšia a o mliečnu žlazu sa vkladajú cez prsnú ryhu alebo cez bradavku. Myslela som akú kliniku si vyberieš, niw kraj, lebo každá klinika má iné ceny. Samozrejme treba dobre zvážit komu sa dáš operovat to je najdoležitejšie...

bobika 1

tina2, to nezáleží od velkosti implantátov ale od toho či idú pod sval alebo pod žlazu a hlavne kde si to dáš robit...

lacka

ahoojky...mnoo a kedy ideš na tú operáciu?...napíš sem prosím potom ako to dopadlo..tiež by som si totiž chcela dať zväčšiť prsia

bambulka18

sorry kocky, potom som to fakt zle pochopila..som uz trocha emotivna alebo co, uz by som sla zajtra...sice uz nemam dlho,ale z tych diskusii, fotiek a vsetkeho mozneho mi uz sibe...