Prosim Vas, mohli by ste mi poradit, co robit, v takej situacii? :( Hak som brala rok, teraz mam vazne zdravotne problemy, pravdepodobne z HAk,pretoze doteraz som bola zdrava ako ryba, padaju mi vlasy, mam chore oblicky, srdce tiez (citala som ze tieto organy su citlive na uzivanie hormonalnej antikncepcie)preto si myslim, ze je to z toho... mno ale ide tu o ine, povedal mi, ze si to nevie predstavit ze by som to nebrala, ze mozno raz bude mat skrat a sa so mnou rozide, pretoze riskovat nebude (cize nebude ani sex)dnes sa mi uz ani neozval, aj ked som mu napisala, ja totalne netusim co robit, ale pripada mi to hlupe po dvoch rokoch sa takto spravat :((( co si o tom myslite vy? piste baby ale aj chalani - ako by ste vy zareagovali hm, plosim !!!!
?HAK? - Chalani piste, aj baby !!!
toto nie je laska,to je len uzivanie si z jeho strany,keby ta miloval nieco take by zo svojich ust nevypustil,urcite.ako totalny sebec
nechcem ti to povedat ale...ta nemiluje led ste sa rozisli kvoli tomu ze nebude riskovat mat s tebou sex preto ze neberes HAK tak....smola no :(
no comment! :(
dragonka-za gynekologom som uz bola, povedala som co je vo veci a preto uz neuzivam HAK, pretoze mi povedal, ze ju mam vysadit....
sebec, myslí len na seba, pošli ho do čerta, nezahadzuj sa s primitívom
myslim ze by si ho mala co najskor poslat do kelu ty .. nech sa uvedomi aky je kus vola .. a zobrat to radsej tak, ze mas vlastne stastie v nestasti - stihol sa prejavit skor ako by ste mali deti a bolo by to ovela tazsie.. takyto vztah nemoze skoncit dobre ... asi takto sa chovaju tipkovia, co neskor tyraju svoje zeny ...
ja byt na tvojom mieste tak navstivim lekara a objasnim mu co sa stalo co si spon myslis z coho to je...
mali by ti pomoct
a ze koli tomuto ti da chalan kopacky je velmi smutne a aspon vidis jak sa dokaze zena bazhlavo zamilovat do muza ktory ju len vyuzival
ked sa uz nieco vaznejsie stane mal by stat pri tvojom boku a nie ti davat kopacky
Je to pako. Primáky mu nič nehovoria? Tak ty už máš plno zdravotných problémov a on ťa bude ďalej do toho nútiť,...strašne sebecký chuj. Nie je o čom, nezahadzuj sa s takým bezcitným kreténom...a daj šancu novému vzťahu s niekým, komu bude viac záležať na tvojom zdraví ako na bezpečnosti jeho spermií. Držím ti palce
mno mame obaja 20... a tiez si myslim, ze je to absolutne neadekvatne od neho... ! :(((
snehulienka, to ma mrzi. mne sa zda, ze ta len vyuziva na nezavazne uzivanie si... z jeho strany to nie je laska