Prosim Vas, mohli by ste mi poradit, co robit, v takej situacii? :( Hak som brala rok, teraz mam vazne zdravotne problemy, pravdepodobne z HAk,pretoze doteraz som bola zdrava ako ryba, padaju mi vlasy, mam chore oblicky, srdce tiez (citala som ze tieto organy su citlive na uzivanie hormonalnej antikncepcie)preto si myslim, ze je to z toho... mno ale ide tu o ine, povedal mi, ze si to nevie predstavit ze by som to nebrala, ze mozno raz bude mat skrat a sa so mnou rozide, pretoze riskovat nebude (cize nebude ani sex)dnes sa mi uz ani neozval, aj ked som mu napisala, ja totalne netusim co robit, ale pripada mi to hlupe po dvoch rokoch sa takto spravat :((( co si o tom myslite vy? piste baby ale aj chalani - ako by ste vy zareagovali hm, plosim !!!!
?HAK? - Chalani piste, aj baby !!!
sice neviem kolko ma rokov, ale chlap ktoremu cosi take vyjde z huby si nezasluzi mat partnerku!na com je vas vztah zalozeny??? na antikoncepcii? snad na laske, vzajeomnych sympatiach, pochopeni,nie?..mne keby toto povedal frajer, brala by som to ako dovod na rozchod
ak by ti dal kvoli tomu kopacky tak nieje o com ...
skus pharmatex je skoro tak ucinny ako hak