Dobrý večer prajem,
chcem sa opýtať či nemá tu niekto skúsenosti s osobným trenérom. Lebo mam nadváhu - vlasnte už obezitu - a od svojej puberty sa s tým snažím bojovať - podarilo sa mi vtedy za rok schudnúť 25 kg ale po 18 som ich nabrala a ešte ku tomu dvojnásobne- stále si poviem už s tým začnem ale stale schudnem 5-10 kg - a šup a zas su spať - ale počúvala som v rádiu že jedna tiež mala takýto problém a tak si zohnala trenéra na 3 mesiace a potom už išla sama a schudla.
Tak prosím o radu - prípade nejaké navrhy na trenérov v KE - ďakujem.
Chudnutie s osobným trenérom???
dovolim si nesuhlasit som trener a nepoznam nikoho kto berie peniaze na hodinu, berie sa ciastka za trening...a tych 30minut? pri takej vysokej nadvahe ju ak nezabije tak odrati ucite....
Keďže máš veľkú nadváhu, tak najprv by si mala chodiť do fitka iba na bike, tak 3x do týždňa na 30 minút v tepovej zone 60-70% z (220-rvoj vek),keď to vydržíš prvý mesiac, tak treba pridať aj brušáky a nejaké ľahké činky, všetko to zvládneš sama. A až ked budeš chodiť do posilky 3 mesiace , až potom si začni platiť trénera, hovorím z vlastnej skúseosti, trénera som si platila hneď od začiatku a vyciciaval ma finančne - v BA sa platí 500 a viac za 1 hodinu cvičenia s trénerom, avšak ten ťa "hodí" na 30 minút na bike a až potom cvičíte, takže vlastne berú 500 na polhodinu a viac.....ked je to 3xtýždenne, tak to máš min. 6 tisíc na mesiac, na to sa môžeš vykašľať, vlastnou vôľou to dokážeš aj sama.