Chudnutie s osobným trenérom???

Príspevok v téme: Chudnutie s osobným trenérom???
bambuca118

Dobrý večer prajem,
chcem sa opýtať či nemá tu niekto skúsenosti s osobným trenérom. Lebo mam nadváhu - vlasnte už obezitu - a od svojej puberty sa s tým snažím bojovať - podarilo sa mi vtedy za rok schudnúť 25 kg ale po 18 som ich nabrala a ešte ku tomu dvojnásobne- stále si poviem už s tým začnem ale stale schudnem 5-10 kg - a šup a zas su spať - ale počúvala som v rádiu že jedna tiež mala takýto problém a tak si zohnala trenéra na 3 mesiace a potom už išla sama a schudla.
Tak prosím o radu - prípade nejaké navrhy na trenérov v KE - ďakujem.

kamoska

xnusoba, ak mi dáš 2 hodinový tréning za 500 tak sa k tebe hlásim :-), mám 3 kamošky, z ktorých každá platí viac ako 500 korún a nikdy s ňou tréner nie je viac ako 30 minút, ale ja hovorím o Family Fit v Petržalke, Golem clube v Auparku a tretia chodí do Astry...

xnusoba

jeden trening nie cely mesiac, ani tyzden, ci uz 60minut 80, alebo 2 hodiny ak sa ti venuje je to jeden trening....

sepiaaa

a pod slovom -trening sa rozumie co presne? ako trening jeden den, ci cele to obdobie?lenze taki osobni treneri su vacsinou vo vacsich mestach,ze?ja som z dediny,ale dost by ma to zaujimalo