prosim napiste vsetko co viete o lieceni v BA
liecenie v BA
s havlickovou som sa stretla raz. hned na uvod. vazila som vtedy 40 kil a merala som 173cm. povedala mi, ze mam 2 tyzdne na to, aby som pribrala aspon ť kil, inak ma hospitalizuju. velmi som sa bala, ze si ma tam nechaju, tak som jedla ako blazon. musim sa priznat, ze to boli pekne 2 tyzdne. jedla som vsetko, co som si predtym odopierala.
np a potom som uz mala len dimovu. ale vraj havlickova je ludskejsia.
Inak, aj u nas to tak niekedy vyzeralo, ale inak s nom nemam zle skusenosti. A poznas aj Havlickovu? Aka je ona?
mne teda dimova absolutne nesadla, stale si panovacne mlela svoje. som vegetarian a ona to proste odmietala respektovat, stale trepala, ze sa nevyliecim, kym nezacnem jest maso. a stale obvinovala moju mamu, ze mam anorexiu kvoli nej, lebo ona je strasne chuda. lenze moja mamina vzdy jedavala vsetko a nikdy netrpela podobnymi poruchami. dimova nam zdeptala a rozhadala celu rodinu.
Ja mam Dimovu strasne rada, mozno aj vdaka tomu, ze aj moja sestra sa u nej liecila a nejako mame prepojeny vztah. Ale asi mas pravdu. Sice je aj empaticka, ale ja som mala pocit, ze ma vzdy vypocula, ona mi povedala svoje ze hento a toto je zle. Dala mi lieky, navrhla liecenie asi kazdy jeden krat co som tam bola...
Ahoj, Shaula Thalit, ako vyzerá napr. tvoja kontrola u dr.Dimovej? Stále sa tam zapisuje, čo všetko povieš? Mne sa ona nezdala ani empatická...
Ahoj. Vy ste boli vsetky v BA na lieceni? A mali ste Dimovu? Ona je moja lekarka... liecim sa na bulimiu... aky je tam rezim? Mate skusenosti? Al nie s anorexiou, ale bulimoiu. Dakujem.
adrien, ake liecenie myslis? nemas na mysli hospitalizaciu vo fakultnej nemocnici?
hate,tak podobne sa stalo aj mne,ale niektorým tam pomohli,čo si pamätám...a ja som nemala Havlíčkovú,ale dimovú...
adrien,varia tam dobre,mnaaam,lepšie ako u nas v skolskej jedálni...
ked sa budes vtierat Havlickovej a sestrickam...tak to mas aj tak jedno,lebo im ide len o jedno,aby si im pribrala...ale o tom ppp(o vahe) nie je...strata casu,nic ti nepomozu,len budes sklamana...
a ako a co tam varia?