Ahojte muzske pokolenie.....Mam uz tyzden problem s penisom.....Mam na predkozke z vnutornej strany cervene az krvave flaky a uz sa jeden vytvoril aj na penise....mokvaju tie rany a stipe to a svrbi.......Neviem co mam pouzit na hojenie a neviem ani co to je....Momentalne nemozem ist k urologovi......Prosim o radu....Kazda dobra rada je nad zlato.....Ved ide o penis...:-)
Infekcia penisu
Sú tu aj nejaké odpovede? Či je to tu len o tom aby ste sa mali kde posťažovať?
Opuchnutie, svrbenie, krvácanie vnútornej aj vonkajšej časti predkožky a červené flaky na žaludi prsím pomoooc rady....
Ahojte mám problém po pohlavnom styku sa mi na penise spravil tvrdý bolestivý vred s ktorého tiekla biela tekutina.Šiel som doktorovi na podozrenie na syfilis dal mi antibiotiká a masť a potom ešte iné antibiotiká.Zobral mi aj krv a tá je negatívna.Teraz sa mi znova spravil ten istý vred a začali sa mi robiť na penise nejaké biele fľaky.Obávam sa že či som nedostal nejakú pohlavnú chorobu.Môžete mi pomôcť.Ďakujem
...je to mykotická infekcia, na ktorú dostať v každej lekárni antimykotickú masť. Potierať 2 krát denne. Voľnoprejajné!
vytlac vyrazky a potri si s alpu
odpiste a este 2 rada 3dnovy moc vytaha vsetku chorobu aj vyrazky na pelkovi
vytlac vyrazky a potri si s alpu
niesom si istý či ide o infekt, nakoľko infekciu samotnú sprevádza aj teplota, a stupňovanie.
Skôr by som to videl na zanedbanú hygienu, prejav pohlavnej choroby, alebo alerg.reakciu, herpes, či zaparenie
Každopádne nedá sa nič určiť cez internet, nakoľko na presné určenie dagnózy treba celý rad komplex.vyšetrení.
Chcem ťa len upozorniť, že ak aj situáciu vyriešiš repíkom, alebo dajakým gélom , či masťou, môže ti to zmiznúť, njo prejaviť sa po dlhšej dobe a už to nebude také ´´ružové´´preto treba ísť rýchlo k urológovi
skus si urobit odvar z repika lekarskeho a namacaj si ho tam 3x denne, mojmu synovi to zmizne za jeden den...
Zdravím,
ani neviem ako sa mám vyjadriť, ale mám problém. Na pred kožke mám biele fľaky a ťažko sa mi pred kožka posúva ďalej. Je to bolestivé aj pri sexe aj pri normálnej potrebe. Neviem čo to je ale už mi to začína naozaj vadiť. Nestriedam partnerky ale často chodím do plavárne. Že by to bola nejaká infekcia? Prosím vás viete mi poradiť čo s tým, prípadne ako to liečiť?
Ďakujem