Infekcia penisu

Príspevok v téme: Infekcia penisu
tigr

Ahojte muzske pokolenie.....Mam uz tyzden problem s penisom.....Mam na predkozke z vnutornej strany cervene az krvave flaky a uz sa jeden vytvoril aj na penise....mokvaju tie rany a stipe to a svrbi.......Neviem co mam pouzit na hojenie a neviem ani co to je....Momentalne nemozem ist k urologovi......Prosim o radu....Kazda dobra rada je nad zlato.....Ved ide o penis...:-)

FH0

ahojte na penisi na dolnej časti žaluda mám akoby vyrážky ale ani to nesvrbý ani neštípe ...ale su tam nervové zakončenia ako u normal výražky takže ked sa toho dotknem tak to cítim ale mám ich tam asi 80 ... take malé .. sex som este nemal a nevyzerá to na žiadnu pohl. chorobu prosím o pomoc

FH0

ahojte na penisi na dolnej časti žaluda mám akoby vyrážky ale ani to nesvrbý ani neštípe ...ale su tam nervové zakončenia ako u normal výražky takže ked sa toho dotknem tak to cítim ale mám ich tam asi 80 ... take malé .. sex som este nemal a nevyzerá to na žiadnu pohl. chorobu prosím o pomoc

lauro

no mam aj take červene flaky na zalude penisu aj červene pupaky aj biele a nevem čo to je ani to neboli ani nesvrbi ani neštipe a mam 12 rokov prosim poradit !! vopred dakujem

Kamko

Cicušak,
mal som to tiež, išiel som za urologom. Je to akoby krčová žila, bola tvrdá, napnutá, bolela, ale nechali sme to tak. Po 2 tyždnoch sa žila uvoľnila a prestalo to bolieť. Keby si mal s tym stale problem, radšej choď s tym k lekarovi.

nikuš

Pekny den,zhrniem to.vdaka intraku som dostala kvasinky(plesne)tam dolu a mala som candida chorobu.moje ph tam dolu bolo tototalne narusene.chodila som k lekarovi a povedal ze uz to je ok.s partnerom som mala nechraneny pohlavny styk a on ma teraz akesi drobne cervene vyrazky na zaludi penisu a vravi ze ho to stipe ked si to chyti. co mame robit?ako mu to zmyzne?je mozne ze som ho nakazila ja? hoc uz nemam candidu?prosim poradte cim skor. vopred dakujeme za odpoved!