Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spomalene TRAVENIE

Príspevok v téme: spomalene TRAVENIE
puma127

po diete ma uz nafukuje zo vsetkeho to z nepravidelnej stravy,co pomaha?pocula som o tej vlaknine PSYLIUM odporucate mi ju alebo je nieco lepsie?

ak niekto ma skusenosti s nejakymi traviacimi enzimami,tak napiste tabletky z ktorych sa urcite pribraat neda...to by ma porazilo po tej namahe chudnutia:Dvdaka

tinkanr

Ahoj Aja,

skor si skus pozriet temu sacharidove vlny, carnitin je sice fajn ale pomaha efektivnejsie odburavat tuky len chvilku po uziti resp ak si das pred cvicenim tak hodinku popri cviceni, skor by som ti doporucila termogenrticky spalovac, ktory zintenzivnuje odburavnie tukov pocas celho dna

aja05

no ja som si kupila ten L-carnitin a uzivam jednu tabletku denne, som zvedava.. a tiez asi zacnem viac bielkoviny jest, sachace si dam len na ranajky a desiatu.

tinkanr

Ahoj lulu7, ked tak pozeram na tvoju stravu nie je v nej privela sacharidov. Ak chce clovek schudnut musi v co najvacsej miero obmedzit prisun sacharidov. Pretoze ked telo nema sacharidy zacina startovat spalovanie tukov, ako nahle mu sacharidy dodas npr ovocim alebo vlockami tak zacne enrgiu cerpat z tychto sacharidov a spomaluje proces odburavania tukov. Preto je v tychto pripravkoch ako npr v Stacker 7 aj zvysena davka stimulantov ako npr kofein, aby si pocas nizko sacharidovej diety mal dostatocnu energiu pre cvicenie, doporucujem upravit stravovacie navyky a uvidis tych 5 kg das dole ako nic

lulu7

tinkanr:
Ja som po ňom pribrala a čo sa týka pohybu a stravy, tak cvičím každý deň a viem, že sa nestravujem správne, pretože jem možno len jedenkrát denne aj to iba musli a potom ovocie a zeleninu, ale nejem sladké, mäso, pečivo a nič nezdravé. Tak od čoho som potom pribrala 5kg? Určite mám spomalené trávenie vďaka čomu nemôžem ani schudnúť, ale myslím si, že keby hociktorá z Vás jedla toľko čo ja, čiže skoro nič a cvičila ako ja, tak by bola už len kosť a koža. A ja? Ja len priberám.Čo s tým?

dada

to tinkanr:
ja som s 7-Phenylstackerom nepribrala, ale ani nejak neschudla, mám teraz 2 kg menej za mesiac, ale to je aj stravou a pohybom. Jem prevažne bielkoviny, vylúčila som chlieb a sacharidy, cvičila som /viac november a začiatok decembra/ na orbitreku a pilates. Teraz
mám menej času, ale cez sviatky sa k tomu cvičeniu vrátim. Už som tu písala,
že som užívala tento prípravok a pri úprave stravy a cvičení som nezbadala žiadnu zmenu, ktorá by ma presvedčila o tom, že je nejak účinný, ale pripúšťam, že na niekoho môže mať vplyv, na mňa bohužiaľ nie.

tinkanr

Ahoj dada,

mne naopak Stacker 7 dost pomohol. A dokonca aj mojej kamoske ja ho mozem len odporucat. A uz von koncom si nemyslim, ze by sa dalo z neho pribrat. A dodrzujes aj zdravu stravu?

dada

Ja tomu teda nerozumiem, najlepšie bude
poučiť sa a nepodliehať takýmto, lákadlam,že to niečo urobí a neurobí to fakticky nič.

lulu7

dada a !
ja som na tom tiež ako Vy a trošku aj horšie. Od Stacker 7 Phenylstack som pribrala 5 kg a teraz ich nemôžem dať dole. Takže naozaj zbytočne vyhodené peniaze a ani som ich nedobrala.