Moja mama ma nasledovny problem - ma cukrovku, picha si inzulin, podla jej slov dodrziava dietu a predpisane casy a mnozstva jedla, atd... a stale ma casto vysoky cukor ( napr. 18 ) alebo jej velmi kolise. Riesi to s jej diabetologom, ale stale nie velmi uspesne. Neviete nam poradit, co moze byt pricinou takejto reakcie?
Dakujem.
Stale vysoky cukor
Precitaj si tuto studiu.
docs.google.com
Neviem, ci je to v tom clanku spomenute, mal som aj prednaskove video od toho doktora, tak po 3 mesiacoch uzivania pacienti s diabetom prestali mat diabetes a pacienti s vysokym krvnym tlakom prestali byt hypertonici (nejake percenta tam hovoril).
Je to uz dostupne, ale je to dost drahe, no ked si clovek zoberie, ze to vplyva nie len na cukrovku ale na cele telo, tak sa oplati skusit na 3 mesiace kuru dat.
inzulin ti kompenzuje cukor v krvi co sa v tvojom pripade ale povedat neda,lebo dlohodobo (8 rokov) mat zvyseny cukor nad 8 mmol zanechava v staroe neblahe nasledky statistikcy podlozene,teda pravdive....jedinou utechou pre teba su tie prechadzky,kedy ti cukor klesne pod 8 mmol,inac co pises,si stale nad...nechcel by som byt v tvojej kozi v starobe...nic v zlom samozrejme,je to len uvaha a takych byva vela,ale lepsia je nenasilna uvaha,ako je mat patent na rozum
A ani sa mi nezhorsuje zrak, ani sa mi netvria bercovem vredy a ine problemy spojene s cukrovkou obvykle .
Uz vyse 8 rokov sa sam liecim z DM-2 bez pouzivania inzulinu. Na zaciatku som si nameral pri normalnej strave rozmedzie 13 do 25, ba dokonca pri plno sladkostiach az vyse 30 glykemiu(mmol/l)
Ked som presiel na velmi nizko sacharidovu dietu(pod 50 gramov denne dokopy)postupne sa mi glykemia znizila na max 15.
Pouzivanim roznych doplnkov(chrom, vanadium, gymnenicka kyselina , banaba, stevia,ALA, morusove listy, sylimarin, a skorica sa mi podarilo ciastocne regenerovat pretazeny pankreas a znizit glykemie do rozsahu 10 az 14 pocas dna a noci.
Akonahle ale zacnem kazdy den hodinove prechadzky, cukor mi klesne az na 7.
Po siedmych rokoch nizkosacharidovej diety som presiel na menej prisnu dietu a pridal som si glucomanan, ktory znizuje glycemicke indexy vsetkeho aj absorbciu cukrov, a aj pri vyse 100 gramoch sacharidov mi hladina nestupa nad 13 a klesa az pod 7, a to som este neskusal kazdodenne hodinove prechadzky.
Dnes beriem len gymnenicku kyselinu(1 gram, delene) a banabu(600 mg delene, 2% corosolickej kyseliny, ALA 2 x 300 mg, tiez L-carnosine(2 x 500 mg) proti skodlivym produktom glykacie/glycosylacie a plno antioxidantov proti skodam, co moze cukrovka napachat. Samozrejme beriem aj rozne enzymy, ako starsi clovek ich uz potrebujem aj na travenie , aj na odmorovanie tela.
Vcitane karotenoidov aj extra zdroja astaxanthinu krill oleja, vinpocetin(20 mg), huperzin A(200 mcg), proantokyanidy napr z hroznovych semien(200 mg)a tiez nattokinazy=fibrinolyticky enzym na zlepsenie cirkulacie krvi.
Takze nevidim ziadny dovod na chemicke lieky a umely inzulin(aj ked sa snazia ludi presvecit, ze je to to iste, ako ludsky, co je tak ci tak loz a aj prirodzeneho ludskeho privelke davky su pre telo skodlive, lebo privela inzulinu v tele sice znizi hladinu cukru, ale nevyriesi ine problemy spojene s cukrovkou ani neregeneruje pankreas a pecen, ba prave naopak, podstatne zvysuje pravdepodobnost rakovin)
Před nedávnem se objevil ruský preparát P.I.K Obsahuje topinambur, který se při přechodu z žaludku do krve mění ve fruktozu a má ještě mnoho dalších protidiabetických účinků.
Existují mnohaleté klinické testy. A i praktické zkušenosti jsou až neuvěřitelné u I. i II. typu.
Dám info vlasakv@seznam.cz 608731337
cukriku,pises len vseobecne a to je malo na odstranenie problemu...ak by si si urobyl aspon tri celodenne profily kazdy den za sebou,tak vetsinou sa pricina vzdy najde
ak by si si pichal kazdy den rovnake mnozstvo INZULINU,vyvijal priblizne rovnaku POHYBOVU fyzicku aktivitu a jedol kazdy den priblizne rovnake mnozstvo JEDLA (sacharidovych jednotiek),tak aj glykemia by bola kazdy den priblizne rovnaka
ide len o to nadskocit do vlaku (zladit tie tri veci) a uzivat si jazdy
mam problem skace mi neskutocne cukor neviem co robit najem sa normalne pichnem si kolko mam a je to na svete a stane sa ze pichnem normalnu davku a cukor klesne skoro na nulu potom ked mam hypoglikemiu dam si cukor a potom to zacne stale vysoko a nie to dat dolu uz nevladzem s tym bojovat
čo znamená podľa teba "začal som užívať prírodu"?
Sabuhs, prečo neješ zeleninu? Možno to je na príčine že ťa to ťahá k sladkému. Stabilnú glykémiu dosiahneš nerafinovanými obilninami, ktoré obsahujú i dostatok minerálov, diabetici často trpia i nedostatkom minerálov a B vitamínov.