Da sa najst seriozny vztah po 30tke?

krasna30

chiii no si to trafila :-)... Tiez sa za to nehambim ze cakam troska viac a nie priemer... Vela ludi to moze odsudit ze som namyslena ale ved preco si nepovedat nahlas co ma urobi stastnou? no nie?
Ty si tiez sama?

zetta

Ved ja viem ze krasa nie je vsetko, tiez vyzeram fajn, no s Quasimodovym bratrancom by som si nezacala aj keby mal IQ 140 a super osobnost :-DDD Je to tak a nehanbim sa za to.

krasna30

trafila si zetta, tu ide aj o to ze chcem ci nechcem uz ma to pekne hadze s materstvom..... a to ma najviac stve

krasna30

zetta: mam presne 30 a ano mas pravdu taki "priemerni" by sa snad nasli ale ja take nieco nehladam, vies s tym dotycnym musim byt na rovnakej vlnovej dlzke ako sa hovori, musi to byt v prvom rade moj kamarat ale to som zatial fakt nenasla...Verim v tom ze to raz pride no fakt to je o drzku...
A krasa nie je vsetko to mi ver, ved co je na tom ze kolegovia tu slintaju a sem tam sa obzru muzi ked viem ze ich doma cakaju nic netusiace manzelky? Cela doba je zvratena, mala som sa vydat v 20tke, mat dieta a nad takymito vecami by som asi cas uz nemala rozmyslat :-)))

sunnie

to mas uz tazsie lebo normalni chlapi naookolo su uz vacsinou v tom veku zenati. ale nikdy nie je neskoro a urcite sa da najst kvalitny vztah aj v 50ke.

zetta

Krasna a kolko mas presne rokov? Vies, ked pises ze si pekna, tak veru sa tazko hlada a hlavne ked aj v hlave mas nieco. Hladas primeraneho partnera, co je veeeeelmi tazke. Taki barsaki by sa aj nasli ze? Drzim palce:-)

krasna30

maja8: mas uplnu pravdu, nezatvaram sa doma chodim do spolocnosti ale ti co su este slobodni davaju prednost bud kariere alebo pohariku alkoholu s rovnako ledenymi kamaratmi.. a to ja fakt nepotrebujem, mam tazky vztah za sebou (10 rocny) takze chcem troska kludu a dieta .... S krasou to so mnou tiez nie je zle no a vidite nedari sa...

maja8

Som síce vydatá, ale dokážem posúdit, že po 30-tke je to s hľadaním partnera na vážnu známosť ťažšie, lebo súci muži sú vychytaní a ostatní nestoja za fajku smradu. Tridsiatka je asi obdobie kedy sa treba rozhodnúť, či chce žena ostať sama, alebo klofne ženatého, či rozvedeného, starí mládenci nestoja za nič.

zetta

Na to neexistuje jedna odpoved pre vsetky tridsiatnicky, ale to asi vies :-) Ked budes doma vysedavat, je zrejme ze muz tvojich snov ti nezaklope na dvere tvojej spalne....