Ahojte, viem takychto tem tu je vela len chcem zistis ci su aj medzi vami ludia, ktori maju cerstvo po 30tke a su nie vlastnym docinenim "single"?
Da sa najst seriozny vztah po 30tke?
Dakujem :-)A citis k nemu aj nieco viac?
bobika a kde si ho nasla :-)) zeby som sla pozriet ci tam nejaky este nezostal :-)))
zetta: GRATULUJEM a drzim palcoky nech to je vsetko ako ma :-))... No ja mam takeho kamarata ktory sa prave rozvadza, ma 32 a nevymenila by som ho za nic na svete ako kamarata....vieme o sebe vsetko aj o tych velkych pruseroch co porobil ale vztah? hmmm su tam 2 deti z prveho manzelstva a ja som dost velky sebec na to delit sa o niekoho....
Bobika my ti nikoho nehadzeme do jedneho vreca. Gratulujeme, lebo to si mala skor stastie :-)
Krasna ja by som ta s nim zoznamila ale neviem ako, jedine ze by som ti cislo nanho dala, no fakt neviem.
maja8, nesúhlasím nieje starý mládenec ako starý mládenec, môj bol starý mládenec a lepšieho partnera som si nemohla želať, ja rozvedená to viem posúdiť. Taký starý mládenec čo do 35 sedí materi pri sukni to nie ale taký čo bol sám na seba odkázaný je veľký rozdiel, takže nehádžme všetkých starých mládencov do jedného vreca.
No ja som sa pred mesiacom vydala a s manzelom sme predtym 7 rokov spolu "chodili". Je to este studentska laska zo strednej :-) Je v pohode:-) Fesak, uspesny, vyrecny, inteligentny, z dobrej rodiny, no nemenila by som :-) Cakame uz babo, 5 mes., obaja mame 27. Ja som ho ale musela zbalit lebo to bol chlap mojich snov.
no sem s nim chiiiiiiiii:-)) Ano viem ze mam cas do takej 35tky ale moja predstava bola rodit nie v takomto pokrocilom veku.... No ale osud to zariadil inak co uz...
sunnie: ano nic dobre tu hooodne dlho nebolo :-))napriklad moc sa mi nechce chodit stale do barov aj ked len na kavu lebo co tam najdem? akurat tak skrachovancov ktori tam sedeli aj pred 5timi rokmi a balia tam mlade 17tky... :-))) a toto mat doma? nikdy
Krasna, ja viem ze je uz cas stat sa matkou, ale do 35 nemusis mat obavy, relativne este mas cas. Urcite stretnes nejakeho fesaka. Inak my mame v rodine 32 rocneho slobodneho fesaka :-)) Vizera ako dvojnik Vana Diesla.
no ano, tie nase biologicke hodiny :)
ja vas chapem, tiez neviem kde by som si hladala normalneho chlapa keby som nebola vydata, lebo naroky mam tiez dost vysoke. to viete ako sa hovori: hocico nechces ale nic lepsie nechodi...