Tocenie hlavy

Príspevok v téme: Tocenie hlavy
silence.sk

Uz vyse tyzdna pocitujem tocenie hlavy. Sustavne. Ci sedim, stojim alebo lezim.
Bola som dnes na krcnom, ale od ucha to vraj nemam, to je v poriadku. Mam akurat hnis v nosohltanovych dutinach. Anemicka by som nemala byt, lebo mi brali krv pred vyse mesiacom, a vsetko bolo v norme. Obvodna nespominala, zeby som bola chudokrvna. Pijem dostatocne, jem pravidelne.
Neviete mi poradit co teraz?

okobuj

No tak skus toto. Ja som mal abnormalne zavrate miestami az pocit totalneho opojenia alkoholom strata rovnovahy atd ... U mna to doslo az do tej faze ze prisla pre mna RZP nakolko som skolaboval. Nasledovali vysetrenia sluchu preventivka krv a na neurologii mi bolo povedane ze mam stuhnutu siju a zacal som brat tolko tabletiek az som si pecienku poondil. Ale to je vedlajsie chcem povedat co pomohlo mne a stale sa mi to len potvrdzuje na 90% som si isty ze to mam z monitora. resp. pocitacova hra WOT. Zacal som menej cumiet do tej hnusnej bedne a cuduj sa svete vysledok sa zacal dostavovat velmi pomalicky ale iste po 1 tyzdni. Musim povedat ze aj prechadzky na hradzi som pravidelne absolvoval pitny rezim co bola u mna katastrofa a davam si pozor aj na alkohol,cigarety som okamzite zahodil. a mimochodom liecim sa na vysoky tlak. Som si isty ze mam pravdu , lebo zhodou okolnosti som si nedavno zapol PC a cumel som do toho 4 hodiny a zase to zacalo. Takze u mna takto asi. Dufam ze som pomohol.

Lulu2011

klaudia - podla mna vestibularny system, neprekrveny maly mozog

teraz je moderne vsetko pripisat chrbtici, ale nemyslim si, ze je to od nej

klaudia29

Dobry den, pred tromi rokmi sa mi tocila hlava, piskalo mi v usiach a zahmlievalo sa mi pred ocami. Obvodna lekarka ma poslala na rozne vysetrenia /neurolog, chirurg, rtg, ocne, nosne, krcne.../ ziadny vysledok...jedine, ze mi hlava pada dopredu, mam sedavu robotu. Potom to preslo a po roku sa to vratilo, opat pominulo a teraz sa to objavilo s dalsim priznakom a to je, ze mi bol nevolno a zvracala som. Moze to byt sposobene chrbticou? Prosim riesenie... odporuca sa chiropraktik?

bio

pri problemoch s krcnou chrbticou pomaha medena satka.Meď lieci,je proti bolesti,uvolnuje krce svalov okolo stavcov a je to tepelna terapia.Viac info na e-maily.

pharmist

Ak ide o uskostnu poruchu, prvym pomocníkom je horčík s B6, ktorý si treba hneď dať pri návale stresu, malo by sa ulaviť. Vertigo môže byť aj z krčnej chrbtice, kedy zúžené, zhrubnuté platničky môžu tlačiť na nervy alebo cievy. Tam odporúčam užívať Bkomplex a ginkgo. Tinnitus - hučanie v ušiach je trvalé nevratné poškodenie sluchového nervu. Vzniká napr. pri silnom strese alebo aj po niektorých liekoch - antibiotikách alebo acylpiríne.