Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco sa vsetko toci len okolo peknych/stihlich holiek???

Príspevok v téme: preco sa vsetko toci len okolo peknych/stihlich holiek???
janushkaa

ahojte mam 16a tento svet ma uz setko vazne stve---
mam 176cm a 79kil,otrasne zlte zuby, mnozstvo vyrazok a navyse brutalne velek prsia:(..
nemam z mojho zivotaradost vobec ved nemam mat z coho!
chodim do druheho rocnika na gympli... s mamou mam hrozne vztahy od detstva a ze vraj mama ma byt najlepsia kamaratka!omyl...aj ked sa idem roztrhat od snazenia hoci co robim na kazde blbosti najde chybu...v skole sa mi cela trieda sa mi posmieva ze som vraj tucna proste nemam sa s kym porozpravat ani nic take:(
..vonku nechodim nemam s kym pretoze proste chalani so mnou nechcu nic mat..priatela nemam nikto ma nechce.
a najviac ma s prepacenim nasralo to co sa mi stalo vcera...nasla som si super inzerat na brigadu..prste v jednej cestovke..a viete co mi povedali ked som tam sla?? ze oni hladaju nieco lepsie!..wrr preco sa vsetko toci len okolo peknych stihlych?? ja zato predsa nemzoem aka som!

lyduska

ahoj tiez sa priklanam k odpovedi od jjjj ale hlavne ziadna sebalutost to ti urcite nepomoze ked to budes stale hovorit tak tak aj dopadnes povedz som dobra a vsetko sa mi dari no nieco aj preto musis robit a to ze sa vsetko toci len okolo stihlych dievcat to nie je pravda tiez mam nejake to kilecko navyse a su aj taki chalani ktorim sa take babi pacia len sa nesimes vzdy lutovat ale zacat pomaly s tym nieco robit drzim ti palce

jjjjj

janushka, presne tak, netreba sa lutovat, ale treba pre to vsetko nieco robit. mnoho veci sa da zmenit, tak treba postupne zacat vsetko riesit a uvidis, ze sa ti to podari. no a ako na to? zacni mensimi zmenami, postupne zlepsuj aj ostatne. trapia ta zlte zuby - dnes uz je na to vela pripravkov, napriklad pasta biela perla, len netreba ju pouzivat prilis casto, aby ti neposkodila sklovinu, alebo si kup pastu s bieliacim ucinkom, neviem ci signal white naozaj ucinkuje, mozno za pokus to stoji, ak nie ona, porad sa u zubara, co je vhodne a co ti neznici sklovinu. dalej su to vyrazky - tiez problem velmi znamy, ale nie je neriesitelny. neviem v akom stadiu mas plet, v akom rozsahu mas vyrazky, ale nic nedas za navstevu koznej. ta ti presne stanovi co na to potrebujes. tema akne je naozaj na dlho, a vsetky veci, ktore by som ti napisala su uz xkrat spomenute, preto ti radim, vyhladaj si tu na zdravi temy s touto problematikou, ktorych je tu skutocne obrovske mnozstvo, docitas sa v nich velmi zaujimave a hlavne uzitocne a ucinne rady, ktore ti pomozu v boji s tymto problemom. dalej pises, ze ta trapia velke prsia. vies co by ostatne dali sa vacsie prsia? kazdy chce to co nema, ty mas to stastie, ze ich mas vacsie, tak sa to snaz akceptovat a ber to ako svoju prednost a nie problem. dennodenne podstupuju niektore zeny operacie na zvacsenie prsnikov, a ty ich chces naopak mensie? fakt, najlepsie urobis, ak sa s tym zmieris, ked to akceptujes, ze ich mas jednoducho take a zacnes ich vnimat ako prednost, nie sa nad nimi trapit. dalej su to rodinne vztahy, ktore su obcas velmi komplikovane, preto toto by som az tak velmi neriesila, ale tak ak ta to velmi trapi, snaz sa s mamou najst aspon cestu, aby ste sa normalne vedeli porozpravat, ty sa jej v klude snaz vysvetlit co ti na nej prekaza, ze ty sa snazis robit veci najlepsie ako vies, tak nech nehlada v tebe len chyby a podobne. tvoji kamarati - pozri, asi mas prilis nizke sebavedomie, vnimas sa velmi negativne a potom to aj ostatni tak vnimaju. a ty predsa musis zo seba vyzarovat len to pozitivne, aby aj ostatni ta tak brali a hned sa budu bit o tvoje kamaratstvo. v triede je vas urcite vela, tak sa snaz najst aspon par kamaratok, navrhni im, ci by ste si niekedy neskocili von, napriklad teraz ako sa otvoria vianocne trhy, niekedy si len tak vyrazte popozerat co tam maju, pokecat alebo si sadnut na horucu cokoladku a pod. neuzatvaraj sa do seba, snaz sa chodit do spolocnosti, hladat novych kamaratov, tesit sa z malickosti, nevnimat vsetko tak cierne ako to vnimas. zacni na sebe pracovat, stanov si realne ciele, ktore sa snaz zdolavat a ktore ta budu posuvat dalej. a takymto sposobom si casom urcite najdes aj chlapca, ved si este mlada, casu mas dost, neskor si to vychutnas. takze mila moja, hlavu hore, problemy su na to, aby sa riesili, tak pomaly sa sa do nich pusti. raduj sa zo zivota, si mlada, cely zivot mas pred sebou, tak si vychutnavaj najkrajsie roky zivota, aby si neskor nelutovala o co si prisla. a aby som nezabudla- USMEV! ten posobi na vsetko a vsetkych velmi pozitivne.

jajka001_

poznam aj baby co maju trochu nadvahu a vedia sa upravit aj byt mile a prijemne. takze vaha je dôlezita ale nie je to vsetko. ze nemas priatela, mas vyrazky a nevychadzas si s mamou je normalne take problemy maju aj pekne baby.

velvet

boze... tak to pises ... ako keby to bolo nieco nenormalne... ze co preboha od teba chceme... . Snazime sa ti tu pomoct.
Uz len k tym zubom... ved si kup nejaku bielicu pastu a umyvaj si ich PRAVEDELNE....

velvet

najhorsia je sebalutost.. nikto ma nema rad,nikto ma nechce.. nemam priatela... Rob pre seba nieco!!!!Staraj sa o seba!!!
NIE,vsetko sa to netoci okolo stihlich kočiek ... ale okolo kočiek,co sa o seba staraju!!!!, maju zdrave sebavedomie, usmievaju sa,vysielaju pozitivnu energiu... .
Pises: ved ty zato nemozes... .Dobre beriem... obezit nas mozno geneticky danu... aj prirodzene zltkast sklovinu ... ale Ak sa bude o seba starat,dbat ... neverim,ze by si nevyzerala skvele!! DIEVCA PREBOHA MAJ SA RADA, STARAJ SA O SEBA !! Vsetko je v ludoch.... Vsetko,co potrebujes mas v sebe!