ahojte mam 16a tento svet ma uz setko vazne stve---
mam 176cm a 79kil,otrasne zlte zuby, mnozstvo vyrazok a navyse brutalne velek prsia:(..
nemam z mojho zivotaradost vobec ved nemam mat z coho!
chodim do druheho rocnika na gympli... s mamou mam hrozne vztahy od detstva a ze vraj mama ma byt najlepsia kamaratka!omyl...aj ked sa idem roztrhat od snazenia hoci co robim na kazde blbosti najde chybu...v skole sa mi cela trieda sa mi posmieva ze som vraj tucna proste nemam sa s kym porozpravat ani nic take:(
..vonku nechodim nemam s kym pretoze proste chalani so mnou nechcu nic mat..priatela nemam nikto ma nechce.
a najviac ma s prepacenim nasralo to co sa mi stalo vcera...nasla som si super inzerat na brigadu..prste v jednej cestovke..a viete co mi povedali ked som tam sla?? ze oni hladaju nieco lepsie!..wrr preco sa vsetko toci len okolo peknych stihlych?? ja zato predsa nemzoem aka som!
preco sa vsetko toci len okolo peknych/stihlich holiek???
ahojte....tak neda mi sem nenapisat zopar riadkov,kedze aj ja mam s par kilami navyse problem!Je to sice 5kg ale nemozem ich zhodit!Som po operacii chrbtice tak cvicim take cviky ako je Pilates ale mna skor bral aerobik....uz som si upravila aj stravu ale cim viac som z toho nestastna tym viac sa mi to nedari zhodit!!Preto moj nazor na chudnutie je:prec so "stresom",musime si viac verit a mat sa radi!!!Radi take ake sme!!!Inak Zinok je naozaj dobry na problematicku plet,je to proste o vitaminoch!Chrom je zasa dobry pri chudnuti,alebo aj B-complex....mozno nejaky ten caj na odburavanie tukov a hlavne pohyb(co mne teraz chyba).....A suhlasim aj s tym ze je dobre si dopriat kadernicku,kozmeticku pripadne nakup noveho oblecenia....hned sa bude clovek citit lepsie!
janushkaa,jasne ze ideme :)...a je vela ludi co maju problemy,fakt sa netreba lutovat...takze hlavu hore...s cim zaciname? :)
a jaze uz tu skoncim sama s takym problemom :-)
ideme na to ze?:)
super :))...a ty mas kolko rokov ak smiem vediet? :)...a ake mas ciele?..chces schudnut? :)
jasneeeee =)))ze sa mozes pridat k nam..pojde nam to lahsie a spolu to dokazeme =)
cervena jahodka,ak mozem,tak by som sa pridala k vam :)...tiez mam chut na zmenu..tak co baby,ideme na to? :)
ahoj..no podla mna to ma s tou stihlostou nieco aj nie...poznam velmi vela baculiek ktore idu kadernicke, idu kozmeticke, idu si dat spravit nechty, idu sa zabavit..pekne sa obliekaju a daju si ajobtiahnute...ved to robia pre seba a nie pre inych...
este si velmi mladucka...ked zacnes pracovat na taketo veci ani nebude mat cas mysliet to mi ver..=)ale tak eraz je tu teraz..tak to podme zmenit!co ty na to???
co tak si stanovit nejaky ciel!co ja viem na zaciatok schudnut 10 kil a budes sa citis sniezejsie, lahsie, zdravsie?hmm?mozeme si aj vymienat nase vysledky..kedze aj ja patrim ku chudnucim...=)utekaj kadernicke daj sinovy uces, pripadne novu farbu...kazdy den sa rozmaznavaj nejakymi kremami, budes mat pruznejsiu pokozku.hm?
nepozeraj teraz na to aka si viem ze to nieje take jednoduche ale predstav si akabudees stastnejsia ked vsetko dosiahnes a sustred sa iba na to!
tak co?
ideme na tu velku zivotnu zmenu?
preco tu vsetci hovorite o sebalutosti ..to sa clovek nemoze ani vykecat bez toho aby niekto nepindal ze sa stazuje ....mna by uz roztrhlo kebyze sa z casu na cas niekomu nevyzalujem ....ja verim ze chces ale to nieje take lahke zacat drzat dietu chudnut a podobne magoriny chce to poriadnu davku odvahy a vydrza a hlavne pevnej vole , inac kup si winterfresh bieliace pruzky to zabera ...par rokov nebudes mat ziaden problem ....
ahoj.no vyrážky nie je jednorázová záležitost,ale patrí to k veku,neviem či nosiš makeup,no možeš vyskúšat napr.výživové doplnky..možno ti chýba železo,alebo skús kombináciu vápnik horčik zinok ale B-komlex..skús si preliečit krv žihlavovým čajom..a tie prsia,noo ja som práve po operácii, dala som si zvačšit a stálo ma to majland,takže vyber si krásnu podprsenku a teš sa, horší by bol prípad,mat tolko kg čo máš a žiadne prsia..a ta váha je dočasná s tým v tomto období asi nenarobíš nič,to sa same vyrieši vekom..ja som mala v 15 75kg,teraz mám 27 a mám 55 a jem čo vidím,takže tým sa netráp..bud hrdá že študuješ na gymply,nájdi si záujmy napr,nejake brušné tance,niečo čo ti spraví radost..
ako s vyrazkami asi nic nenarobim...u koznej som uz bola a mnohokrat ma posielala na kadejake cistenia, kupovala som kadejake aa nie velmi lacne masticky a nic nepomohlo a pastu na zuby pouzivam bieelacu..