Detoxikácia organizmu- ako začať, prípadne nejaký plán...

Príspevok v téme: Detoxikácia organizmu- ako začať, prípadne nejaký plán...
detox

Chcela by som začať s detoxikáciou. Neviem tu presne nájsť takú tému, takže ak už je založená...mno nič to.
Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?aké,,aa nahodou neviete mi tu poradiť nejaký detoxikačný plán?
V jednom nemenovanom časopise som minule videla, ale nezaujímala som sa o to. Teraz je už neskoro. To terajšie vydanie(teda to nove pred tym najnovsim) uz nie je v predaji. ...takze tak som dopadla...

Marosko-n

Naša krv a telo je ako slaná kaluž ,a Vý do tejto kaluže pcháte kadejaké lieky a prípravky a snažíte sa dosiahnuť rovnmováhu.
GGW liečvá voda čistí celý organizmus a pomáha DNA sa obnovovať a správne sa deliť
Lepšie ako najčistejšia aj energeticky zbavená všetkých zlých predošlých energii, Panenská GGW liečvá voda ,nič lepšie nie je na detoxikáciu,lebo je aj najlepší antioxidant.

zuza619

na detoxikaciu je vynikajuci pripravok Liver Rescue, je to na pecen ale precistuje cely organizmus, su to tabletkz s vytazkami byliniek, takze ziadna chemia

betty-

NaturalHelp Complex je teraz najlepší produkt na trhu na detoxikáciu organizmu je 100%-ne prírodný, prečisťuje hrubé črevo od usadenín a pokrýva dennú potrebu vitamínov a minerálov:
www.naturalhelp.sk

AlexFizz

Ahoj!

Tuto je link na vynikajucu, velmi rozumne a prijemne pisanu knizku o detoxe.

www.martinus.sk

Je tam vsetko: jednotlive fazy, navrh na plan, tipy, ako sa stravovat. Naozaj odporucam, uz som mala v rukach vselico, ale tato knizka mi prisla skutocne rozumna.

AlexFizz

Ahoj!

Tuto je link na vynikajucu, velmi rozumne a prijemne pisanu knizku o detoxe.

www.martinus.sk

Je tam vsetko: jednotlive fazy, navrh na plan, tipy, ako sa stravovat. Naozaj odporucam, uz som mala v rukach vselico, ale tato knizka mi prisla skutocne rozumna.

detoxikacia

mira:
je samozrejme,ze ak clovek nepride na to,ako sa intoxikoval,tak je to problem,ale ak sa uz niekto rozhodol urobit pre svoje zdravie aspon nieco,tak to treba podporit
detoxikacia je skvela vec a mnohi,ktori ju absolvuju sa citia lepsie a mozno aj preto sa uplne nevratia k starym zlozvykom...

mira

Detoxikácia je na prvý pohľad krásna vec. Treba ale rozmýšľať ako sa naše telo intoxikovalo. Bez toho je to strieľanie naslepo. Možno trafíš cieľ, ale telo sa zakrátko intoxikuje a si tam kde ste bola.