Celulitida

Príspevok v téme: Celulitida
monikaka

Ahojte, minule som sa pretrcala pred zrkadlom a vsimla som si, ze sa mi asi zacina robit na zadocku celulitida. Co s tym mam robit? Pomahaju tie kremy od Garnier alebo Nivei? Alebo nejake cviky? A chlapi ked sa milujete s babou ktora ma celulitidu tak vas to uplne odradi? Co si o tom myslite vy? Napiste prosim, dakujem za kazdy prispevok.

lubbbbi

ja mam 13 a celulitidu mam.moja mame ju ma od tehotenstva ako ma mala.je mozne ze som to zdedila?da ja celulitidu celkom znucit?aj ked je zdedena??pls

kixa

no celulitida nie je nic prijemne, no ver ze ked ta niekto " miluje" ( ako si to nazvala )zo zadu, tak posledne na co sa sustredi je celulitida na tvojom zadku...Hmm no a este trochu reklamy....Garnier spevnuje pokozku :) osobna skusenost....tiez pomaha kalanetika a treba pit hlavne vela vody aby sa telicko cistilo.....tiez pomaha plavanie, no a obmedzit tuky a sladke..klasika...

lenka22

no a este ma tak napadlo. Mam kamosku atletku, ktora sa tym zivi takze fakt maka a aj ona ma celulitidu a pritom cvici a beha cely zivot... asi to bude aj v strave... no neviem

monikaka

Ja som chuda, podla kamosiek nemam ani gram tuku a vidis, predsa...celulitidka si ozaj nevybera:) Ale aspon ma to bude motivovat viac cvicit a starat sa o seba aj co sa tyka stravy. Od vcera nejem sladkosti, mam tu jablcko a paci sa mi to:) Skoda, ze som to nepochopila skor, mohla som tomu predist:(

miki

celulitida je hnusna, tak by ste mali s tym nieco robit a taka co povie ze sa to neda je leniva a pohodlna. Netreba len rozpravat, ale konat. Ja som ju tiez mala a ked som sa na seba pozrela tak som si nadavala a zacala som s tym nieco robit. Dolezity je pohyb, masaze, gely a strava. Je to narocne,ale teraz mam take krasne telo a ani stopy po celulitide. Len musite mat pevnu volu a co sa tyka chlapov, tam je to celkom jedno aspon ako ktorym. Ale mat pevne a pekne telicko je krasa a muzi vas budu zrat ocami. A tiez nemam postavu modelky, takze aj baculka moze mat krasne telicko. Vela stastia a plno energie.

rasto

aspon vidno, ze nemas anorexiu, nie?
ved to je normalne, ze trochu to vidno, hlavne aby to nebolo moc zle, baba musi mat nejaku ritku, aby bola sexi, kto by chcel vychrtlinu.
treba trochu cvicit a je to v pohode

monikaka

Rasto, jasne ze to nie je pekne. Ved preto sa toho chceme vsetky zbavit. Ja to mam este take, ze to nevidno skoro voooobec ale ked stiahnem prdelku tak mi naskacu hrudky:(

lenka22

baby, ak si kupite krem tak vam to pomoze len ked ho budete pouzivat stale, teda si ho uz musite kupovat az do konca zivota:))) pokozka si na to zvykne a uz sa z toho inac nevyvleciete. Ja som chodila jednu jar na roletic - to je taky masazny stroj a tam sa mi moja krasna celula trosku napravila a este som aj schudla trosku a nabrala svalov, vyzera to asi takto: www.centrumbea.sk