Celulitida

Príspevok v téme: Celulitida
monikaka

Ahojte, minule som sa pretrcala pred zrkadlom a vsimla som si, ze sa mi asi zacina robit na zadocku celulitida. Co s tym mam robit? Pomahaju tie kremy od Garnier alebo Nivei? Alebo nejake cviky? A chlapi ked sa milujete s babou ktora ma celulitidu tak vas to uplne odradi? Co si o tom myslite vy? Napiste prosim, dakujem za kazdy prispevok.

rasto

nuz tazko sa mi ako muzovi na tuto temu hovori, kedze pravda vas asi nepotesi, ale celulitida nie je moc pekna.
ale zeby ma to nejak odradilo od milovania, tak to by musela byt nejaka ultracelulitida vsade aj na hlave.

pupa

ja som tiež mala jeden gél hneď na začiatku, ale že by mi to nejako pomohlo, tak to povedať nemôžem..možno asi fakt tie čo majú v tých kozmetických štúdiach,ale neviem..
Ja som tiež prestala jesť sladké, je to zbytočné..keď máš chuť na sladké, tka si daj radšej ližičku medu alebo nejaké ovocie!

monikaka

Tolko zvysnych penazi asi nebudem mat?:))) No tak uz som zacala cvicit aj ja, zachytila som to este na zaciatku, tak je asi na case zmenit aj stravovacie navyky lebo jem vela sladkosti a to mi tiez nerobi dobre. A mozno kupim nejaky gel ale moc tomu neverim, ze to pomaha.

pupa

no, myslím, že nie..ale keby si mala prebytok peňazí, tak si skoč do nejakého anticelulitídového štúdia:) ale plávaním si posilníš svalstvo a nebude to tak poznať..ja mam celulitídu na zadných stehnách a trochui aj na zadku..tak cvičím na nich cviky každý deň..

pupa

Ja som si tiež myslea, že sa to tvorí len tučnejším babám..ale aj ja som chudá a mám ju..to postihuje ktorúkoľvek..ale je to z tých hnusných sladkých vecí, ktoré nám tak strašne chutia:)) ale myslím, keby si plávala a jedla zdravšie..tak sa to nebude rozširovať..

monikaka

No ja som chuda, mam 164cm a 50 kil, najprv som myslela, ze sa to skor tvori na silnejsich nohach ale asi som sa mylila. Jem strasne vela sladkosti, myslite, ze to moze byt s toho este horsie? A napriklad plavanie by mi nemohlo pomoct?

loli

Fakt dobrá téma. Ja už uvažujem nad tými anticelulitídovými krémikmi, no neviem, či to pomôže. Ale prečo takéto veci nemajú aj chlapi nepochopím.