Mam takyto problem: mam zistenu miernu alergiu na psa. Doma mam macky a na ne zistenu alergiu nemam. Avsak - ked som v blizkosti pri mackach, kycham o sto sest. Ked som bola u kamosky, ktora mala psa, tak som vobec neregistrovala ziadnu alergiu. Teraz uvazujem o kupe maleho psa a mam mierne obavy, ako to bude s tou mojou "alergiou". Nevie mi niekto poradit? pls
Alergia na psa a pes
mia, ucit doma na noviny? ono to nie je uplne najlepsi napad, pretoze toto sa psik nikdy nemusi dokonale naucit, popravde takmer ani netusim ako to presne funguje ucenie cikania vo vnutri, pretoze ak raz psika naucis cikat vo vnutri nemusi sa to potom nikdy oducit, a taktiez sa potom nemusi naucit vykonavat potrebu vonku
steniatko ma kolko tyzdnov?
ak by si mi mohla napisat odkial si, dost by ma to zaujimalo z dovodu toho vyskytu psinky
dakujem vam vsetkym...dedy, s tou vychovou to vyzera byt horsie :) fenka stale cika tam, kde nema..veterinar odporucil teraz u nas nevencit, kedze je tu rozsirena psina a kasel, takze ju mam ucit doma na noviny, ale marne. Neviem, kde robim chybu
Ahoj, necitala som ostatne prispevky, tak sa mozno budem opakovat. Ak mas alergiu, tak si kup yorkshira, neplzne, nesmrdi, ma vlasy, takze bordel z neho nie je a je vhodny pre alergikov.
ahoj mia ja mam alergiu na psa a mam 2, zaciatky boli tazke lieky, vstavala som zo zapchatym nosom, slzami v ociach, doktor povedal, ze to chce cas, aby si organizmus zvykol, ale zacinat pomali nie naraz, teraz nemam ziadne problemy so psami....drzim palceky
mia ano suhlasim, tak ti drzim palce, nech sa ti so psikom dari, nech sa alergia neprejavi, a nech si ho pekne vychovas :)
dedy, chvalabohu vobec nic nepocitujem. Ziadne svrbenie, kychanie, kaslanie...jednoducho nic. Ja fakt na alergologicke testy neverim. Nie je to prvy raz, a ani nie som prva osoba.
mia, a co ak budes stale aj pri nom kychat? co s nim potom spravis?
mia ... niesom odbornik na tieto veci, ale minule v telke sa vyjadroval alergolog k tomu, že ak si donesieme alergen domov, napriklad ako ty si alergicka na psiu srt a donesies si domov psika ..... tak ze si organizmus na to zvykne casom a bude odolny tak neviem, tokko som pocula vtelke .... ale samozrejme ak su nejaké tažké prejavy alergie tak by som sa toho bala, ale ak nejaký kašel, alebo kýchanie, myslim ze by to slo ....skus sa poradit na imunoalergologii
avantasia, tvoja odpoved ma upokojila :) Uvidim tento vikend, ked si prinesiem steniatko domov, snad to bude OK :)
mam takisto zistenu miernu alergiu na psa.aspon tak mi povedali.a so svojim spim v jednej posteli a neprejavuje sa to.zato ked som u tety (ma 9 maciek) tak ma vsetko svrbi