pocula som ze vino dokaze "privolat" menzes. nedavno som vypila na jednej oslave asi 3 dcl bieleho vina a prisiel mi menzes skor. ale je nieco pravda na tom, ze vino moze odstranit menstruacne bolesti? vzdy totiz, ked som dostala menzes, som mala 1-2. den take bolesti, ze som bez Ibalginu neprezila. ale teraz po niekolkych mesiacoch som po oslave dostala menzes, pri ktorom som vobec nemala bolesti. takze je to mozne? ci uz som sa konecne dozila menzesu bez bolesti? :-)
Menzes bez bolesti po vine?
no... tolko vina som vypila fakt 1. krat v zivote. mam sice 20 rokov, ale vzdy som vypila nanajvys 1 dcl (teraz to bolo asi 4-5 dcl). no fakt ako pocitam tak pocitam, menzes som mala dostat az okolo 30. 11. a teraz uz mam po menzese a dostala som ho 14. 11. menzes mi zvykne niekedy aj par dni meskat. ale tu bolest som teraz absolutne necitila - prvy krat v zivote :-). a to vino - pila som ho 4x v zivote :-)
o 15 dni skor??tak to vinom isto nebude. To si vino pila prvykrat v zivote?:))Alkohol moze privolat max tak o dva dni, lebo alkohol rozsiruje cievy.Na bolest ucinkuje tiez, lebo alkohol uvolnuje krce a otupuje bolest, je si vzdy ked mozem dam jedno poldo ked mam krce
no praveze som vypila 3 pohare bieleho vina a menzes mi prisiel cca o 15 dni skor nez mal (ale i tak je to v poriadku, lebo cyklus mavam tak 35-40 dnovy)
no ja by som povedala ze skor cervene ako biele vino