Menzes bez bolesti po vine?

Príspevok v téme: Menzes bez bolesti po vine?
majka_

pocula som ze vino dokaze "privolat" menzes. nedavno som vypila na jednej oslave asi 3 dcl bieleho vina a prisiel mi menzes skor. ale je nieco pravda na tom, ze vino moze odstranit menstruacne bolesti? vzdy totiz, ked som dostala menzes, som mala 1-2. den take bolesti, ze som bez Ibalginu neprezila. ale teraz po niekolkych mesiacoch som po oslave dostala menzes, pri ktorom som vobec nemala bolesti. takze je to mozne? ci uz som sa konecne dozila menzesu bez bolesti? :-)

domixie

vino ako alkohol roztahuje cievy, tazke by si mala mat kramy po nch tak povediac silnejsie a tym mozu byt spojene aj tie bolesti, ktore spominas

poradim38

Tak biele vino menzes urcite neovplyvnuje, skor cervene, ale ok....... dalej, kludne to mohlo byt z potravin, ked si predtym nekonzumovala potraviny alebo napoje ktore by sa nemali pred menzesom inak ho budes mat bolestivy (napr. Kava, tvrdy alkohol, syr) tak ti to ovplyvnilo tu bolest, je to jednoduche, ja si davam take diety od tychto potravin tyzden pred ms a pomaha mi to uz dost dlho, no na velmi bolestivu ms neviem ci to zabera... ale ovplyvnit bolest a priebeh to moze.... ale z bieleho vina to pochybujem a este ked vypijes tak malo tak neviem ci to ma nejaky vplyv

PovedzToVinom

Víno určite pomaha pri ženskych problemoch, Viem to a mam to odskusane priu mojej priatelke, Aj ked niekedy pije viac vina ako by mala. Každopadne pije darčekové víno od povedztovinom.sk

Darčekové vína už nemusia byť iba nudným a nič nehovoriacim darčekom.

povedztovinom.sk

renci

bolesti zazeniete vitaminom E a vitaminom B,treba to vyuzit 3mesiace a uvidite .ze budete mat po bolestiach,ak nie uplne,tak aspon budu minimalne

dollymrazova

Mne meškal menzes 3 mesiace ale bolo to zrejme aj tým že som robila maturitu a bolo to veľmi stresové obdobie . Nikdy mi menzes nemeškal takže som bola v strese už po týždni ale kvôli maturám som lekára odkladala a odkladala . Potom keď bolo po všetkých stresoch som išla osláviť zvládnutú maturu .Poháriky červeného vínka na oslave a na druhý deň už som dostala . Možno to bolo tým že už som nemala stresy alebo vínom možno oboje :-)..Každopádne si myslím že na tom "privolávaní,, vínkom niečo bude :-)

jarlinda

no ja by som sa pridala skor k cervenemu ale po vcerajsku so sampusom ,,,to uz povedat nemozem lebo som dostala o 15 dni skor tak tomu uz fakt kua nechapem co sa to s nami robi bohes ja by to dopriala konecne daco taketo zazit chlapom sak ste za to xixi?

dancaBB

to urcite nebolo z toho.biele vino nema na kramy ziaden vplyv..cervene trochu ma..pretoze roztahuje cievy a celkovo zvysuje priechodnost krvi..a naopak, ked budete pit vela citronovej stavy, tak by ste mali mat sôabsie kramy, lebo citron ma tendenciu stahovat..aj zvnútra tela

lomi

ahojte baby... aj ja som sa vzdy snazila kramy skor oddialit, ale teraz uz asi dva tyzdne som nafuknuta,a kramy som mala dostat pre troma tyzdnami.a stale nic...a tehotna urcite niesom pls poradte ako sa mam zbavit aspon toho nafuknuteho brucha....citim sa s nim hrozne sa uz nemozem ani pozriet na seba...dik