Cawte seci. Mam 13 rokov... chceli by sme sa s kamoskou spytat, ci nam v obchode preddaju kondomy.. ked sa budu nieco pytat, co mame povedat? nebojte.. nechceme ich pouzit na to na co maju byt :D sme proste zvedave a chceme si ich podrzat a njekam natjahnut :D pls poradte ...
KONDOMY
neviem, pretože sexovat možeš od 15 rokov (asi). Takže sa može stat, že po tebe budu chciet občianku. So sexom ešte počkaj, maš na to čas, nič nezmeškaš
nerozumiem co je na tom neprijemne, vsak ej to bezna vec
na nete je vela eshopov ktore ich predavaju
na webe je vela eshopov kde sa daju kupit
na eshopoch maju super vyber
cez eshop je najlepšie, tu majú brutálny výber superlove.sk
Ja uz len na eshopoch, to je najlepsie :) superlove mam rada, tam maju velmi velky vyber
Môžem sa prosím spýtať na radu, kde ich kupuješ? tiež sa hanbím a nie je mi to moc príjemné
Z toho som mala vzdycky divny pocit, ze predavacky divne zazeraju na mna :D ani v dospelosti ich nekupujem v obchode..radsej objednam vacsie balenie na nete. nech mame pokoj
Asi,je tato mladez moc skazena. v 13 som sa teda nehrala s babikami,ale nahala chlapcov a DOkonca aj disko bola.Ale baby,myslite si co chcete..Ja to velmi lutujem.Tak nepodlahnite tomuto trendu aj vy.Potom na vas zacnu cihat drogy,alk,cigarety,sex a podobne kraviny ,ktore k zivotu nepotrebujete zatial a niektore ani nikdy potrebovat mebudete!