Cawte seci. Mam 13 rokov... chceli by sme sa s kamoskou spytat, ci nam v obchode preddaju kondomy.. ked sa budu nieco pytat, co mame povedat? nebojte.. nechceme ich pouzit na to na co maju byt :D sme proste zvedave a chceme si ich podrzat a njekam natjahnut :D pls poradte ...
KONDOMY
aj ja som sa este v 13-tich hrala s babikami:)
Potom napis ako si dopadla:O...
Dakujem moc tym co nehovorili ze sa mam hrat s babikami a poradili.. aj ke ich bolo max. 5... nom... a tak ma napadlo ked tu jedna pise ze sa este v 13 hrala s babikami tak si nwm prectavit, ze v kolkych ste sa dozvedeli co je kondom a este k tomu v kolkatich rokoch ste sa 1. krat ondzili... no tak ako ... a este k tomu jednemu komentaru, tak to ze myslim na kondom este neznamena ze myslim na sex... no.. ale DAKUJEM napr. kiki a tym co poradili ... a odpovedali na otaszku a ne uplne mimo... dakueem :
Kua..ich nechajte.Mloq,normalne si zobeeres krabicku kondomov a zaplatis.Nic sa ta nebudu pytat.To neni ako alkohol ,ze musis predlozit obciansky ,alebo nieco podobne.Kludne si ich obzrite..:)Ale potom ich za par rokov nezabudnite aj pouzit.Pa
hraj sa pekne s bábikami na kondom je ešte čas
nom taq diky... to boa normalna otazka... no ale sak ked vy ste sa az do rokov hrali z babikami tak to ste nemali ani paaaru co je kondom... ale my sa chceme zabavit inak ako hrat sa s babikami a robit si wlaasky.. no... tak mi zas niekto pomoholl... no fajn... dakujem velmi pekne ... a z moej otazky sa tuu urobil pokec ze jake su naj... ow... no a ja mozem teraz na was hovorit ze ste nechutny a nech sa idete hrat s babikami... ani sem raxcej nedavajte kolko mate rokov lebo vysvitne ze mate 10... a robite sa tu ze jake sme pice ze sme trochu zwedave... ox... ZaLeZtE sEcI... :(((
Ďakujem. A zas som o niečo múdrejší. :o)
HAK = hormonalna antikoncepcia
A čo je to ten HAK?
RE jjja: Tak lepšie, nech si kúpia kondómy, ako by 13-ročná mala ísť na potrat alebo nedajbože vychovávať zasrana!