Zufala :( poradte prosim!

Príspevok v téme: Zufala :( poradte prosim!
nikina

V septembri som bola na dovolenke v Tunise a vyspala som sa s jednym fesakom.Vcera som bola u gynekologicky a povedala mi ze som tehotna :( s nikym inym som od vtedy nespala cize otec je ten tunisan.neviem o mam robit mam len 22 rokov byvam doma a studujem.myslite ze mu mam zavolat :( ja som zufala uplne v koncoch.poradte mi prosim

klobasa a slanina

Nevolaj mu. Ked sa ten z Tunisu miluje kazdu sezonu s inou tak budes mat velmi pekne manzelstvo. Mas 22 ? Aj v nasej krajine su schopny muzi.... Tak pod...

nikina

No nepozname sa dlho to je pravda. Zatial pracovat nebudem neviem musim si tam nieco pohladat.Moja mama mi z toho soku zobrala pas zo slovami ze som sa zblaznila tak neviem.

tinka228

nikina ja si tiež myslím, že si momentálne zaslepená tým ako to dobre na návšteve v Tunise dopadlo. Ako dlho sa poznáte? Čo budeš robiť v cudzom svete ak to naberie opačný spád ako si predstavuješ? Oni tam majú pre našinca nepochopiteľné zákony a pravidlá a bohužiaľ aj medializované prípady sú skôr odstrašujúce. Určite ti však želám, aby si bola šťastná a ak sa tam naozaj rozhodneš odísť, aby si bola výnimka čo potvrdzuje pravidlo. A čo na to hovorí tvoja rodina?