Dobry den,mam take podozrenie ze moja 14 rocna dcera ma priatela a snim praktizuje sex.Ked som sa jej na to pytala povedala ze nech jej dam pokoj. Prosim vas co mam robit? Ked uz take veci robi nechem aby otehotnela.
Mam podozrenie ze moja cera sexuje
je to nehormonalna antikonpcepcia,lokalna.nenarusuje system ani nic podobne.Precitajte na stranke.Neni ani taka neunosne draha..:)
to by aj mna zaujimalo ci predpise.Ale skuste pharmatex.sk.Je ucinny ako HAK.Porozpravaj sa o tom s dcerou...
Baby, neviem ci 14tke predpise gynekolog antikoncepciu? Po prve mat sex tak skoro je trestny cin a po druhe ci neni na to primlada aby papala hormony. Dalsou vecou je ze tak mlade dievcata sice mozu vyzerat vyspelo, ale zvnutra celkom nemusia byt. Pocula som o tom ze sex v mladom veku moze poskodit, v neskorsom veku moze prispiet k rakovine krcka maternice a podobne. Opytajte sa lekara. Navyse si take male zabky sex nedokazu ani poriadne uzit. Nedavno som sa bavila o tom s kamaratkou medickou. Takze by som si radsej zistila co je dcerin priatel zac a skludnila jej hormony riadnou prednaskou. Aj ja som mala priatela od 14tich a bola som s nim 2 roky a co? nikdy som s nim nespala, lebo sme nechceli robit hluposti, pritom bol odo mna o 4 roky starsi, chceli sme este pockat. Teraz sa nad tym len pousmejem aky to bol pekny platonicky vztah...Niektore baby su ale proste blbe.
Ved to,js sa bojim,ze asi ma az tak nelubi,alebo neviem.Uvidime este casom...porozpravame sa o tom.Potom napisem,ako to dopadlo..ja sama neviem ais co chcem:(
Prečo sa chceš hneď rozísť s chlapcom, ktorého máš rada??? Potom to asi nie je láska!!! A chceš sex s niekym koho neľúbiš??? A akú si zaslúži..takú, čo už mala 2 - 3 partnerov. Kde je dnešná sebaúcta mladých báb. Vážte si to, že ste mladé (je panenstvo a vernosť niekomu taká ponižujúca???). Ak ťa má rád, tak bez najmenšieho zaváhania počká...ak nie, nie je to asi pravá láska. Hľadaj partnera, ktorý si ťa bude vážiť a rešpektovať, pomáhať....(nevravím, že sex nie je doležitý).
Dakujem,za ohlasy,ale asi mate pravdu,ze teraz este nie.Asi chlapca poslem kade lahsie.Nechcem ho zase natahovat este dalsi rok,aj ked by mozno pockal,ale nechcem.Bude mat 18 a zasluzi si za babu asi vyspele dievca,nie mna...
kiki .. ze za tie 4 mesiace sa nic nezmeni? blbost.. ja ked som mal 14-15 rokov tak som bol totalny blbecek a vnimal som veci ako male decko .. o par mesiacov som sa uplnne zmenil zacal som brat vsetko uplne inak,. pozeral som sa na veci z uplne inej strany nez pred tym takze nevrav ze nic sa nezmeni.. mozno nie mozno ano .. ja mam teraz 16 za chvilu 17.. a ked sa rozpravam s 25 rocnymi ludmim tak mi vravia ze som na tej istej urovni ako oni a a niektori mi ani neveria ze mam 16 kedze som taky aky som.. tym sa nechcem chvalit ze som neviem co ja len vravim to co mi vravia druhy .. ked som mal 15 tak som sa obzeral po kazdej s vyplazenym jazykom , hambil som sa zato ze som panic a snival som otom ze konecne nejaku najdem a pridem si na svoje.. nastastie sa tak nestalo teraz budem mat 17 som panic a som rad vobec sa zato nehambim a som hrdyy.
kiki nesexuj tak skoro
Nikto tu neni??
A este to,ze ja sa nebojim samotneho aktu,ale dietatka.To je jedine,co mi vravi,ze mam pockat.Ako sa mozem najlepsie chranit?Rozmyslam nad vpyocitanim neplodnych dni plus samozrejme kondom ,ale stale to nie je 100% istota.A tabletka po?Preventivne?Raz sa hadam nic nestane ,ked ju uzijem.Mozem si ju dat aj v 14?Ako myslite?