Mam podozrenie ze moja cera sexuje

kila

no,ja mam len 17 takze mam mozno trosku blizsie do sveta tohto rocnika (tym sa nechcem nikoho dotknut!!).Znie to strasne hlupo,ale BOHUZIAL je to dnes normalne v tomto veku.Ale maloktory rodic na to pride..preto sa o tom tak malo hovori a preto to tak prekvapuje!!Aj moje kamaratky prisli o pannenstvo uz v 14tich...a mnoho dalsich z mojho okolia!!Co uz..s tym sa uz potom nic nenarobi.Treba davat uz predtym pozor!!!Bo naozaj by ste sa cudovali co sa deje vo svete vasich deti...blee!!!

00001

A len tak mimochodom. prečo si myslíš že tvoja dcéra už s niekým spáva, ako sa prejavuje to tvoje podozrenie. Možno blbá otázka ale aj tak...

smejko

Mam taku pripomienku...nie je na Slovensku sexualny styk oficialne povoleny od 15???Lebo ak je je dost odveci zaviest ju za gynekologom a povedat dajte jej antiku nech cexuje a neotehotnie...a k tomu v 14 antika?uz od "detstva" do seba pchat hormony?to kam spejeme?

gater

Gizi najprv chcem povedat,ze polovicu podielu na jej sexovani mas aj ty. Ked uz vyskusala ten sex...? Hm... Inac 14-rocne dievca ci chlapec ma do dospelosti velmi daleko. Bude mat 23 a stale urobi chybu ako dieta... Ma 14 a este je dieta a za dieta nesies zodpovednost. Predstav si,ze zacala sexovat v 14-tich co bude ked bude mat 30 ? Kolko partnerov bude mat? Moze sa stat aj nieco ovela ale ovela horsie a o tom uz nechcem pisat. Tak sa maj Gizela.

00001

V dnešnej (uponáhľanej)dobe deti akosi dospievajú skôr... Takže aj ja súhlasím s JUVA a tiež som toho názoru aby začala brať HAK. Stále je to lepšie ako byť v cca 15 tehotná.

juva

..Keď sa už raz tak rozhodla..a začala so sexom...tak jedine ju podporiť a ísť s ňou ku gynekológovi aby jej predpísal antiku..